Connect with us

Premijer futsal liga BiH

U KMF Leotar oduševljeni, a ujedno i skeptični povodom glasina o proširenju Premijer lige u futsalu

Povodom glasina da će se proširiti Premijer futsal liga u KMF Leotaru dočekuju sa oduševljenjem ali i velikom dozom opreza, pa se tom prilikom oglasio Mićo Vukanović, predsjednik KMF Leotar.

Mićo Vukanović

KMF Leotar je u protekloj sezoni izgubio u finalu Play-offa od KMF Doboj, te bi bilo logično da kao drugoplasirani, ukoliko do proširenja lige dođe, mi budemo taj klub iz RS-a koji će popuniti mjesto. Sve ostalo bi bi bilo grubo kršenje statuta i pravilnika, koje bi u potpunosti obezvrijedilo takmičenje. Ako se donese neka druga odluka mimo plasmana i pravila, tražiti ćemo pravdu na višim distancama i javno prozvati ljude koji su učestvovali u tome  i preispitati daljne korake kluba.

Dokaz da trebinjci ne sjede skrštenih ruku je i vijest koju je objavio sport.dc, a koju je i nama je potvrdio gospodin Vukanović da su blizu dobijanja generalnog sponzora. U pregovorima su sa jednim uspješnim biznismenom iz grada podno Leotara i u najskorije vrijeme se očekuje da se sve to objelodani i potpiše ugovor o sponzorstvu.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Premijer futsal liga BiH