Connect with us

Turniri

“4PLUS1.BA” POBJEDNIK JELEN KUPA 2016.

Pobjednik fudbalskog turnira “Jelen kup 2016” je banjalučka ekipa našeg portala, 4plus1.ba, koja je u finalu savladala Lauš sa 4:3.

4plus1.ba (Jelen kup 2016.)
4plus1.ba (Jelen kup 2016.)

Ova manifestacija dobila je svoj epilog na Trgu Krajine u Banjaluci poslije četiri kvalifikaciona turnira u Trebinju, Gradišci, Bijeljini i na Palama. U ovim gradovima skupilo se 200 ekipa i preko 1.000 igrača što je turnir učinilo najmasovnijim u BiH. U finalu su se našle dvije ekipe iz Banja Luke, a na kraju je slavio tim našeg portala predvođen najboljim igračem turnira Darkom Milanovićem.

Zadovoljan sam trijumfom. Nije bilo lako, naročito u finalu jer smo nakon pola minuta gubili sa 0:2, ali smo do poluvremena uspjeli da se vratimo i kasnije okrenemo meč. Bio je ovo veoma kvalitetan turnir sa dosta dobrih fudbalera što našu pobjedu čini još važnijom“, rekao je Milanović.

Darko Milanović
Darko Milanović

Pored njega u pobjedničkom timu nastupali su kapiten Mihajlo Trnjak, strijelac dva gola u finalu Vladimir Džombić, odlični Đorđe Kaurin, fudbaler Slobode iz Mrkonjić Grada Igor Mirković i Aleksandar Munjiza i ovo su momci koji već nekoliko godina vladaju turnirima po Bosni i Hercegovini.

Titulu na juniorskom turniru odbranili su Šmekeri koji su u finalu savladali Makabi Tel Aviv sa 6:2. Bilo je ovo treće izdanje Jelen kupa, a i ove godine utakmice je posmatrao veliki broj gledalaca koji su mogli da vide mnogo atraktivnih poteza i golova.

Direktor turnira Sergej Močević nije krio zadovoljstvo po završetku turnira.

Dokaz da smo uradili dobar posao je veliki broj gledalaca koji su svake večeri na Trgu Krajine uživali u dobrom fudbalu. Ovi aplauzi na kraju su nagrada za talentovane igrače, viđeno je dosta lijepih poteza i golova, borbenosti i kompetitivnosti što publika voli i cijeni. Moram da se zahvalim našim sponzorima, naročito Jelen pivu, ali i Mozzart kladionicama, kompaniji Tropic – Moj market, Elnos groupu i GBT štampariji kao i gradu Banjaluka“, rekao je Močević.

Naš portal bio je medijski pokrovitelj cjelokupnog projekta “Jelen kup 2016”.

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri