Connect with us

Prva liga FBIH

Maid Ramić novi trener MNK Banovići, Avdić se vratio u ekipu

Trener člana Prve futsal lige Federacije BiH, MNK Banovići, u nastavku sezone će biti nekadašnji bh. reprezentativac Maid Ramić.

Maid Ramić

Nakon lošeg prvog dijela sezone, Uprava kluba je odlučila da u nastavku zasuče rukave i donese neke promjene u klubu.

Tako je odlučeno da trener u nastavku sezone bude dobro poznato ime u bh. futsalu, nekadašnji reprezentativac BiH i još uvijek aktuelni igrač premijerligaša FC Salines, Maid Ramić.

On je osim Salinesa, nastupao i za FC Mostar SG ‘Staklorad’, kao i za nekadašnjeg člana Premijer futsal lige BiH, MNK Sofić iz Buturović Polja.

Banovići su u januarskoj pauzi angažovali i nekoliko pojačanja. Najzvučnije od njih je sigurno ime Benjamina Avdića, koji se u ovaj klub vraća nakon kratkog angažmana u MNK Željezničar iz Sarajeva.

Benjamin Avdić

Iako mu je tek 23. godine, on je u svojoj karijeri osim za Željezničar nastupao i za MNK Bosna Kompred, MNK Sofić i FC Salines, a ovo će mu biti drugi angažman u Banovićima.

Iz Salinesa se također vratio i Armin Ćehajić, a klub su još pojačali i Nevres Okačić, Nermin Mujkić i Faruk Saletović.

MNK Banovići trenutno zauzima posljednje mjesto na tabeli Prve futsal lige Federacije BiH – GRUPA 2 sa samo jednim osvojenim bodom u šest susreta.


Pridružite se našoj Viber zajednici i pratite sva dešavanja iz svijeta futsala u BiH i šire klikom na označeno polje ispod.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Prva liga FBIH