Connect with us

Turniri

BEMIX RUTINSKI U 3. KOLU NA FUTSAL TURNIRU “TRN WWIN 2017.”

Ekipa “Bemix” sinoć je upisala dvije rutinske pobjede u okviru prvog i drugog kola na 4. futsal turniru “Trn WWIN 2017”.

BEMIX (Trn WWIN 2017.)
BEMIX (Trn WWIN 2017.)

U prvom kolu protivnik trebinjskoj ekipi bila je solidna, lokalna, ekipa MZ Knešpolje, ali je Bemix slavio sa rutinskih 9:2 i tako očekivano prošao u drugi krug.

Josip Suton i Tomislav Bevanda su u prvom meču pogađali po tri puta, a po jednom su se u strijelce upisali i Jakov Grcić, Marijo Aladžić i Predrag Šešelj.

U drugom kolu protivnik Bemixu bila je ekipa Croatia Posušje, koja je kolo prije toga izbacila sjajnu ekipu Metkovića i tako najavila neizvijestan meč protiv favorizovanih Trebinjaca.

Ipak, nije bilo toliko neizvijesnosti jer su Trebinjci kontrolisali igru tokom čitavog dijela susreta i na kraju zasluženo slavili rezultatom 4:1. Dva puta mrežu protivnika tresao je Predrag Šešelj, a po jednom su pogodili Josip Suton i Marijo Aladžić.

Za Bemix su sinoć nastupali Franco Bilić, Marijo Aladžić, Josip Suton, Tomislav Bevanda, Predrag Šešelj, Lazar Zečević, Jakov Grcić i Duje Bajrušević.

Futsal turnir “Trn WWIN 2017.” (utorak, 13. jun):

1. kolo: Bemix – MZ Knešpolje 9:2
Strijelci za Bemix: Suton 3, Bevanda 3, Grcić, Aladžić, Šešelj

2. kolo: Croatia Posušje – Bemix 1:4
Strijelci za Bemix: Šešelj 2, Aladžić, Suton

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri