Connect with us

Region

EKONOMAC ODBRANIO ŠAMPIONSKU TITULU U SRBIJI

KMF Ekonomac iz Kragujevca odbranio je i osvojio devetu titulu šampionata Srbije u futsalu. Bila je ovo osma uzastopna titula za Kragujevčane, koji su još jednom pokazali dominaciju u ovom sportu u svojoj državi.

KMF Ekonomac (prvak Srbije 2016/17.)
KMF Ekonomac (prvak Srbije 2016/17.)

Sinoć je u okviru posljednjeg kola Prve futsal lige Srbije, Ekonomac u Hali “Jezero” ugostio KMF FON iz Beograda i slavio sa rutinskih 11:3, što je značilo da su Kragujevčani novi (stari) prvaci Srbije.

Strijelci za domaće bili su Ramić 2, Ivanković 2, Matijević 2, Aleksić, Valjenko, Borisov, Stojković i Jovanović, dok su za Beograđane pogađali Pešić 2 i Kokotović.

Najtrofejnija futsal ekipa Srbije će imati priliku i da sezonu kruniše duplom krunom, pošto u utorak, 9. maja, u finalu Kup-a Srbije igra protiv KMF Novi Pazar.

Kao što je već poznato, za Ekonomac ove sezone nastupa i bh. reprezentativac, Srđan Ivanković.

KMF EKONOMAC – KMF FON 11:3 (5:2)
Hala “Jezero”, Kragujevac
Gledalaca: 1000
Sudije: Petrović i Bogdanović (oba iz Čačka)
Strijelci: Ivanković 2, Ramić 2, Matijević 2, Aleksić, Valjenko, Borisov, Stojković, Jovanović (Ekonomac), Pešić 2, Kokotović (FON)

KMF Ekonomac: Momčilović, Matijević, Rnić, Stojković, Ivanković, Antonić, Janjić, Ramić, Jovanović, Pršić, Aleksić, Borisov, Ristić, Valjenko
KMF FON: Filipović, Cvetković, Kokotović, Pešić, Stanković, R. Manić, S. Manić, Spajić, Stanić

Facebook Comments

Facebook

More in Region