Connect with us

Turniri

GRAĐA TORINEKS OSVAJAČ TURNIRA U MALOM FUDBALU “ČELINAC 2017.”

U četvrtak je u Čelincu završen turnir u malom fudbalu “Čelinac 2017.”, a prvo mjesto u konkurenciji seniora osvojila je ekipa Građa Torineks.

Građa Torineks
Građa Torineks

Građa Torineks je u velikom finalu rezultatom 6:2 bila bolja od ekipe SK Srbija Linc. Treće mjesto pripalo je ekipi Jankovići, koja je u direktnom sudaru za utješnu nagradu bila bolja od ekipe Mildabo rezultatom 5:2.

U finalu u kategoriji veterana sastali su se Veterani Čelinac i Bosansko Grahovo, a bolji su bili domaći rezultatom 3:2.

Kod kadeta najviše je pokazala ekipa Restoran Đole. koja je tek nakon penala u finalu slavila protiv ekipe Stanarević.

U finalu pionira X Expres je rezultatom 3:1 bio bolji od ekipe Maslovare.

Nakon odigranih utakmica uručene su nagrade kao i priznanja za najbolje pojedince.

Najbolji igrač u kategoriji seniora bio je Nemanja Kutić iz pobjedničke ekipe, dok je Senedin Tatar iz ekipe Mildabo osvojio nagradu za najboljeg strijelca. Titula najboljeg golmana otišla je u ruke Mileta Ivete iz SK Srbija Linc.

Miroslav Modić iz pobjedničke ekipe proglašen je za najboljeg igrača u veteranima, dok Nemanja Jovičić iz ekipe Bosansko Grahovo proglašen za najboljeg strijelca, a njegov saigrač Duško Radun bio je najbolji golman u najstarijoj konkurenciji.

U kadetima je Mladen Žarić iz ekipe Restoran Đole proglašen za najboljeg igrača, a njegov saigrač Stefan Popović za najboljeg strijelca. Titulu najboljeg golmana dobio je Marko Kiklić iz ekipe Stanarević.

U najmlađoj konkurenciji najbolji igrač bio je Jovan Bajić, a njegov saigrač iz ekipe X Expres Saša Marjanović, najbolji strijelca. Najbolji golman bio je Saša Jerosimović iz drugoplasirane ekipe Maslovare.

Evo i svih rezultata od finalne večeri:

12._cetvrtak_05.01.2017_(2)

Naš portal bio je medijski pokrovitelj turnira.

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri