Connect with us

Turniri

JUNIORIMA “4PLUS1.BA” TREĆE MJESTO NA TURNIRU U MOSTARU

Juniorska ekipa portala “4plus1.ba” osvojila je treće mjesto u veoma jakoj konkurenciji na Velikom ljetnom malonogometnom turniru Grada Mostara.

4plus1.ba
4plus1.ba

Nakon što su u polufinalu poraženi od ekipe Caffe Monte Carlo rezultatom 3:1, s tim da je Monte Carlo treći pogodak postigao tek u posljednjoj sekundi, sinoć je nevesinjska ekipa u susretu za treće mjesto rutinski slavila protiv Rodoča sa 12:3.

U pobjedničkoj ekipi najviše se istakao Darko Repović koji je u meču za treće mjesto čak 8 puta tresao mrežu protivnika, a po jednom su pogodili Miloš Pantić, Miloš Zečević, Luka Mrkajić i Vladimir Purković.

Darko Repović je kasnije proglašen i za najboljeg strijelca u kategoriji juniora.

Najbolji strijelac u kategoriji juniora - Darko Repović
Najbolji strijelac u kategoriji juniora – Darko Repović

Odličan uspjeh za ekipu našeg portala jer su u konkurenciji od 16 ekipa zauzeli visoko treće mjesto, a moglo je biti i dosta bolje, no nedostatak sportske sreće i greška sudije Marka Sesara u polufinalu, rezultovala je ovom pozicijom.

Prvo mjesto u kategoriji seniora pripalo je ekipi Caffe Gaga/Caffe Pavo dok je u juniorima prvo mjesto osvojila upravo ekipa Caffe Monte Carlo.

Zahvaljujemo se organizatorima na dobrodošlici i čestitamo na sjajno organizovanom turniru te se nadamo da će naredne godine turnir biti još kvalitetniji.

Kapiten 4plus1.ba, Borislav Jamina i Željko Pušić
Kapiten 4plus1.ba, Borislav Jamina i Željko Pušić

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri