Connect with us

Turniri

‘KOMBI TRANS UGLJEVIK’ POBJEDNIK FUTSAL TURNIRA “UGLJEVIK 2017.”

Sinoć je u Ugljeviku odigrana finalna veče Futsal turnira “Ugljevik 2017.” u organizaciji KMF Ugljevik, a prvo mjesto potpuno zasluženo je pripalo ekipi Kombi trans Ugljevik.

Finalna veče na turniru
Finalna veče na turniru “Ugljevik 2017.”

Završna veče je počela sa polufinalnim susretima.

Prvo se u finale plasirala ekipa Dom zdravlje Ugljevik koja je sa rutinskih 5:0 bila bolja od ekipe Armensa tim Tuzla za koju su nastupali prvotimci premijerligaša FC Salines, što je bio i iznenađujući rezultat.

Istim rezultatom se finala domogao i Kombi trans Ugljevik, a njihov protivnik u polufinalu bila je ekipe Profi mont Ugljevik.

Nakon toga je odigran meč za treće mjesto, gdje je više znanja pokazala tuzlanska ekipa koja je na kraju, može se reći, zasluženo osvojila nagradu.

U velikom finalu sjajna futsal predstava sa mnogo uzbuđenja i neizvijesnosti, ali Kombi trans Ugljevik sačinjen od prvotimaca KMF Ugljevika pojačanih reprezentativcem BiH Dejanom Pavloviće je opravdao ulogu favorita i rezultatom 5:4 osvojio prvo mjesto na ovogodišnjem izdanju turnira u Ugljeviku.

Pobjednički pehar i novčanu nagradu od 3000 KM maraka pobjedničkoj ekipi uručio je Vasilije Perić načelnik opštine Ugljevik, koja je ujedno i generalni pokrovitelj ovog takmičenja.

Polufinale:
Dom zdravlja Ugljevik – Armensa tim Tuzla 5:0
Kombi trans Ugljevik – Mont gradnja Ugljevik 5:0

Utakmica za treće mjesto:
Armensa tim Tuzla – Mont gradnja Ugljevik 3:1

Finale turnira:
Kombi trans Ugljevik – Dom zdravlja Ugljevik 5:4

Naš portal bio je medijski pokrovitelj turnira.

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri