Connect with us

Turniri

POPUNJEN BROJ EKIPA ZA “PAR SELO CUP 2017.”

U Par selu kod Tuzle uskoro počinje VI. Noćni futsal turnir “Par selo CUP 2017”.

PAR SELO CUP 2016.
PAR SELO CUP 2016.

Broj ekipa učesnica koji je bio ograničen na 24 je već prije nekoliko dana popunjen, a vladalo je veliko interesovanje za ovogodišnji turnir.

Nema sumnje da će “Par selo CUP” i ove godine pružiti sjajan i kvalitetan futsal, te tako privući veliki broj gledalaca.

Organizatori ističu da imaju i prijavljenu 25. ekipu, koja je tu u slučaju da neko od potvrđenih odustane.

Nagrada za prvo mjesto iznosi čak 5000 KM, dok je za drugo 1000 KM. Trećeplasiranoj ekipi će pripasti 500 KM, a četvrtoplasiranoj simboličnih 100 KM.

U razgovoru za naš portal, reprezentativac BiH i aktuelni član osvajača duple krune u BiH, Dejan Pavlović, ističe da je ovaj turnir jedan od najorganizovanijih u Bosni i Hercegovini, te se nada da će i ove godine nastupati.

Dejan Pavlović
Dejan Pavlović

Mislim da turnir iz godine u godinu napreduje, posljednje dvije godine sam nastupao na Par selo CUP-u. Po mom mišljenju to je jedan od organizovanijih turnira, a iskreno se nadam da ću i ove godine biti u prilici da nastupam“, poručio je Pavlović za 4plus1.ba

Turnir će se igrati na terenu O.Š. “Pasci”, a takmičenje bi trebalo da počne u petak, 28. jula, i trajaće sve do 12. avgusta tekuće godine.

Naš portal je medijski pokrovitelj turnira.

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri