Connect with us

Turniri

PVC DŽAJA/AUTOSTIL OSVAJAČ “DENARO FUTSAL CUP-A 2017.”

Danas je u Bihaću odigrana završnica “Denaro futsal CUP-a” u organizaciji Denaro futsal team-a, a nagrada za veliko prvo mjesto pripala je ekipi PVC Džaja/Autostil.

PVC Džaja/Autostil
PVC Džaja/Autostil

Finalni dan turnira počeo je polufinalnim susretima.

PVC Džaja/Autostil je u prvom polufinalu bio bolji od slovenačke ekipe SGH Vrhnika sa rutinskih 5:0, dok je Konteso Koper u jednoj neizvijesnoj utakmici slavio protiv GWH Partnerinstallationen rezultatom 2:3 i tako izborio finale ovogodišnjeg turnira u Bihaću.

U susretu za treće mjesto između SGH Vrhnika i GHW Partnerinstallationen više znanja pokazali su igrači ekipe GHW Partnerinstallationen predvođeni srbijnskim internacionalcima Igorom Šošom i Jovanom Lazarevićem. Bilo je 5:2.

A onda je na red stiglo veliko finale i duel reprezentativaca BiH protiv reprezentativaca Slovenije. Za ekipu PVC Džaja/Autostil između ostalog nastupali su Stanislav Galić, Tomislav Bevanda, Mirko Hrkać, Josip Bošković, Kristijan Pantić i Ivan Ivanković, dok su se na drugoj strani našli Alen Mordej, Mile Simeunović, Alen Fetič, Matej Fideršek i Anže Širok.

Konteso Koper
Konteso Koper

Rezultat finalne utakmice na poluvremenu bio je 1:1, ali u drugom poluvremenu bolja igra bh. ekipe i pobjeda od 3:1 za osvajanje prvog mjesta na “Denaro futsal CUP-u” i osvajanje novčane nagrade u iznosu od 7000 KM.

Strijelci za šampionsku ekipu bili su Hrkać 2 i Jurić, dok je za Slovence strijelac jedinog gola bio Pertič.

Konteso Koper je za drugo mjesto osvojio novčanu nagradu u iznosu od 2000 KM, dok je ekipa GWH Partnerinstallationen za treće mjesto inkasirala 1000 KM.

GWH Partnerinstallationen
GWH Partnerinstallationen

Naš portal bio je medijski pokrovitelj turnira.

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri