Connect with us

Region

TRIO SOKRATESA POJAČAO MNK BROD 035

Tri dosadašnja igrača KMF Sokrates iz Banja Luke pojačala su novog hrvatskog prvoligaša MNK Brod 035 iz Slavonskog Broda.

deko.jpg1

Radi se o Darku Milanoviću, Mihajlu Trnjaku i Igoru Mirkoviću.

Darku Milanoviću ne treba previše trošiti riječi, dosadašnji iskusni 24-godišnji golman-igrač KMF Sokrates iz Banja Luke, karijeru će nastaviti u Slavonskom Brodu, što će biti jedno od najvećih pojačanja za Brođane.

Milanović je u ovom prelaznom roku odbio veliki broj ponuda od zvučnih klubova iz bh. futsala, kao što su FC Mostar SG, KMF Čelinac i dr.

Futsal karijeru je počeo upravu u KMF Čelinac, a branio je i u fudbalu za FK Čelinac.

Mihajla Trnjaka već svi dobro poznaju. Dugo godina je u bh. futsalu, a cijelu svoju karijeru posvetio je KMF Sokrates,gdje je proveo kao trener na klupi nekadašnjeg banjalučkog premijerligaša, a sada člana Prve lige RS.

Mihajlo Trnjak
Mihajlo Trnjak

Iskusni 38-godišnji futsal stručnjak, Trnjak će u MNK Brod 035 biti kao trener i pomoćnik šefa stručnog štaba Ćorluke, a ambicije su sigurno gornji dio 1. HMNL.

Osim ove dvojice bivših članova Sokratesa, i Igor Mirković, takođe bivši član banjalučke ekipe će svoju karijeru nastaviti u MNK Brod 035.

31-godišnji Mirković je u svojoj karijeri nastupao za nekoliko profesionalnih fudbalskih klubova kao što su premijerligaši FK Radnik iz Bijeljine, FK Rudar iz Prijedora, kao i FK Kozara iz Gradiške. Osim fudbala u futsalu je nastupao za KMF Sokrates iz Banja Luke.

Igor Mirković
Igor Mirković

Ovim je ekipa iz Banja Luke izgubila udarni trio, a hrvatski prvoligaš je dobio novu okosnicu svoje ekipe.  

Facebook Comments

Facebook

More in Region