Connect with us

Turniri

44. Mozzart ponoćni turnir – Brod 2023: DM Montaža na vrhu

Mozzart ponoćni turnir, 44. po redu, uspješno je završen u prepunoj sali Sportsko-kulturnog centra u Brodu. Za titulu najbolje futsal ekipe borio se 71 tim iz zemlje i regije, a pune tribine navijača bile su im dodatni podsticaj u borbi za golove. Za prestižnu titulu najbolje ekipe u malom fudbalu izborio se domaći tim DM Montaža. Uz pobjedničku, ali i sve ostale ekipe i ove godine bila je kompanija Mozzart i to kao generalni sponzor.

U uzbudljivom finalu Brođani su, rezultatom 1:0, savladali slovenački Ambrož tim Kamnik.

A uzbudljivo je bilo i u ostalim kategorijama. Naime, za pehar i nagrade borilo se devet ekipa veterana, 33 seniorske,16 pionirskih i 13 kadetskih timova.

Titulom najboljeg senirskog tima takođe su se okitili igrači DM Montaža, kod pionira najbolji je bio Fortuna Siti iz Prnjavora, a kod kadeta Futsal Tim –Doborovci.

Najboljem timu pripao je pobjednički pehar i novčana nagrada od 7.000 maraka, a drugoplasiranom 2.000 KM.

Ni najkvalitetnije ekipe u ostalim kategorijama nisu otišle kući praznih ruku, a vrijedne nagrade im je uručio Bojan Petrić, fudbalski as i predsjednik organizacionog odbora turnira.

Organizatori poručuju da su prezadovoljni brojem prijavljenih ekipa i odazivom publike u kojoj su bila i djeca iz vrtića i škola kojima su podijelili besplatne karte, a posebno su oduševljeni podrškom sponzora.

-Kompanija Mozzart je po drugi put uz nas, a ove godine kao generalni sponzor 44. Mozzart ponoćnog turnira. I ove godine smo prezadovoljni saradnjom i veoma zahvalni na podršci. Hvala im što su prepoznali značaj ovog turnira za našu opštinu. Nadamo se da ćemo nastaviti saradnju, a želja nam je ovaj turnir nastavi da traje – kaže Goran Vukojević, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Brod.

O tome koliko je ova sportska manifestacija značajna za Brod, svjedoči činjenica da su tribine bile prepune, a broj ekipa znatno veći nego prošle godine. To organizatorima daje nadu da će, uz prave sponzore, još dugo da igraju kvalitetan mali fudbal u Brodu.

Izvor: RTV BN

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri