Connect with us

Kup BIH

Grubišić: Mi, kao i oni, idemo na pobjedu

Futsaleri Zrinjskog večeras u dvorani Bijeli Brijeg biće domaćini gradskom rivalu, aktuelnom prvaku, Mostaru SG u revanš meču finala Kupa BiH.

Gradski rivali, Zrinjski i Mostar SG, večeras u dvorani Bijeli Brijeg od 17.30h igraju revanš finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Zrinjski u svojoj historiji ima tri osvojena Kupa BiH, dok je Mostar SG na brojci od jednog osvojenog Kupa i to iz sezon 2016/2017, kada su osvojili i titulu prvaka BiH.

Zvonimir Grubišić, prvotimac HFC Zrinjski, za naš portal najavio je večerašnji revanš finala Kupa BiH:

Nakon očekivano teše prve utakmice u kojoj smo pokazali svoje pravo lice, svima smo dali do znanja da možemo i želimo osvojiti titulu. Znamo da nas čeka teška utakmica ali i mi kao i oni idemo na pobjedu, još pogotovo danas kad igramo na domaćem terenu. Na žalost svih nas igra se bez gledatelja ali ne sumnjam da ce nas mnogi pratiti preko TV prijenosa i uživati u današnjem finalu.
Znamo da će svaki od nas ostaviti srce na terenu i da se nećemo predati do zadnje sekunde, a motiva, želje i volje neće nedostajati
, kaže Grubišić za naš portal.

Podjsećamo, meč revanša finala Kupa BiH između HFC Zrinjski i FC Mostar SG igra se večeras od 17.30h uz direktan prenos na YouTube kanalu NS/FS BiH.

Nogometni savez BiH večerašnji meč povjerio je sudijskom dvojcu iz Sarajeva Pljevljak Jasenku i Keči Fariku. Treći sudac biće Omerbašić Amir iz Hrasnice, dok je delegat iz Goražda, Tanjo Nedžad.


Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Kup BIH