Connect with us

Turniri

APOTEKA SMILJE POBJEDNIK TURNIRA U KOZARSKOJ DUBICI

Brojni Dubičani pratili su večeras u Sportskoj dvorani završnicu novogodišnjeg turnira u malom fudbalu “Kozarska Dubica 2017”.

Apoteka Smilje
Apoteka Smilje

Takmičenje su otvorili pioniri, a u ovoj konkurenciji takmičile su se ekipe iz Prijedora. Sa 3:2 ekipa Picerija „OK“ savladala je „Radnik“ Urije.Najbolji igrač u ovoj kategoriji je Đorđe Nišić iz ekipe Radnik,iz iste ekipe je i najbolji strijelac Lazar Nišić, dok je za najboljeg golmana proglašen Arsenije Matijaš iz ekipe Picerija „OK“. Nagrade najboljima uručio je načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i poljoprivredu Miroslav Tica.

U kategoriji pjetlića, nakon penala, ekipa Borca savladala je Radnik sa 4:3.Iz pobjedničke ekipe su najbolji igrač i golman Jovan Tešić i Saša Ristić, dok je za najboljeg strijelca proglašen igrač Radnika, David Kondić.

Potom se igrao susret za treće mjesto u seniorskoj konkurenciji, u kojoj je ekipa Savia transport Braća Stjepanović iz Novog Grada bila bolja od Kafe bara Arkadija iz Gradiške sa 4:3. Diplome, medalje i novčanu nagradu od 500 maraka uručio im je predsjednik Skupštine opštine Dragan Jaćimović.

finale-novogodisnjeg-turnira1-10-01-2017

U kategoriji kadeta,pobjednik turnira je ekipa Prvomajska koja je pobijedila Roki komerc iz Draksenića rezultatom 5:1. Najbolji igrač u ovoj kategoriji je David Mijatović, najbolji golman Miloš Kos, a strijelac turnira Srđan Milisavljević, sva trojica igrači su pobjedničke ekipe.

I finalni susret veretana odlučili su penali, pa je pobjednik turnira sa 4:3 u ovoj kategoriji ekipa Šumarija, a drugo mjesto zauzela je ekipa Drvo best iz Drvara.

Najveću podršku publike sa tribina dobila je utakmica predpjetlića. U ovoj kategoriji ekipa iz Prijedora „Naš market“ savladala je sa 1:0 ekipu Borca. Najbolji golman Nikola Zmijanjac i igrač Siniša Mijić su iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji strijelac iz suparničke ekipe, Luka Radojčić.

I ove godine pobjednik turnira u malom fudbalu u Kozarskoj Dubici je ekipa iz Kostajnice, Apoteke „Smilje“ koji su i prošlogodišnji pobjednici. Oni su rezultatom 2:0 savladali Krčmu “Fijeker stari” iz Kozarske Dubice.
Drugoplasiranoj ekipi pripala je nagrada u iznosu od hiljadu maraka a uručio je zamjenik načelnika opštine Mile Zlojutro, dok je predsjednik Skupštine opštine Dragan Jaćimović glavnu nagradu od 5 hiljada maraka uručio pobjednicima turnira.

finale-novogodisnjeg-turnira-10-01-2017_222

„Sve čestitke upućujem pobjedničkoj ekipi ali i svim učesnicima 28. po redu turniru u malom fudbalu u Kozarskoj Dubici“,izjavio je Jaćimović i dodao da je ovo bio još jedan kvalitetan turnir u malom fudbalu. On se zahvalio i publici koja je uprkos hladnom vremenu bodrila ekipe sa tribina tokom trajanja takmičenja, te najavio za narednu godinu male izmjene u organizaciji turnira.

Za najboljeg golmana u seniorskoj konkurenciji proglašen je Darko Milanović iz ekipe Apoteke „Smilje“, najbolji igrač je Aleksandar Munjiza iz iste ekipe, dok je za najboljeg strijelca proglašen Goran Zakarić iz ekipe Arkadija iz Gradiške.

Na novogodišnjem turnir u malom fudbalu “Kozarska Dubica 2017”, čiji je organizator i pokrovitelj opština Kozarska Dubica, a koji je počeo 9. decembra, učestvovalo je 16 seniorskih ekipa, 4 veteranske i više od 20 ekipa koje su se takmičile u mlađim kategorijama.

Facebook Comments

Facebook

More in Turniri