Connect with us

Region

BEMIX IZBACIO SRBIJU I PLASIRAO SE U FINALE TURNIRA U NOVOM SADU

Trebinjska ekipa “Bemix” sinoć je slavila u polufinalu 1. Vidovdanskog i 7. Memorijalnog turnira “Rastislav Pecnjik – Pele” u Novom Sadu i tako se plasirala u finale ovog veoma jakog turnira.

BEMIX (Novi Sad 2017.)
BEMIX (Novi Sad 2017.)

Trebinjci su u polufinalnom meču tek nakon penala bili bolji do ekipe Lampone, za koju su nastupali reprezentativci Srbije, kao što su: Perić, Rajčević, Pršić, Milosavac, Antonić i dr.

Bemix je do prednosti stigao četiri minuta prije kraja, kada je mrežu protivnika zatresao Jakov Grcić, da bi samo minut kasnije Lampone poravnao na 1:1 iz jedne od rijetkih grešaka u odbrani Trebinjaca.

Vrijedi spomenuti kako se u regularnom dijelu meča na golu Lampone-a istakao sjajni Antonić.

Regularni dio utakmice završen je neriješeno 1:1, pa se pristupilo izvođenju penala.

U penal lutriji golman Bemixa Darko Milanović brani udarce Perića i Milosavca, a realizuje odlučujući penal i tako odvodi svoju ekipu u finale.

U velikom finalu protivnik Trebinjcima biće ekipa SIND Šabac koju predvode Rnić i Ramić, dobro poznata imena srpskog futsala.

Trebinjci su na ovom turniru pojačani i sa nekoliko reprezentativaca, a sastav izgleda ovako: Mičeta, Tomanović, Ilić, Šešelj, Belović, Aladžić, Mirković, Milanović, Simić, Pantelić i Grcić.

Ranije je ekipa iz Trebinja osvojila treće mjesto na jednom od najkvalitetnijih turnira u BiH, o tome ste mogli da čitate ovde, a vrijedi spomenuti da će Bemix nastupati i na malonogometnom turniru u Stocu, koji uskoro počinje.

Facebook Comments

Facebook

More in Region