Connect with us

Region

TREBINJCI OSVOJILI NOVI SAD

Trebinjska ekipa “Bemix” pobjedom u sinoćnjem finalu osvojila je 1. Vidovdanski i 7. Memorijalni turnir “Rastislav Pecnjik – Pele” u Novom Sadu.

BEMIX (Novi Sad 2017.)
BEMIX (Novi Sad 2017.)

Bemix je u finalu nakon izvođenja penala bio bolji od sjajne ekipe SIND Šabac koju su predvodili Rnić i Ramić, dobro poznata imena srpskog futsala.

Utakmica se igrala na jedan potez. Prvi do prednosti stigao je SIND Šabac pet minuta prije kraja meča, ali samo nekoliko sekundi kasnije na 1:1 je poravnao Vladimir Džombić.

Sreća prati hrabre, te su u penal lutriji više sreće imali Trebinjci. Sigurni realizatori penala bili su Jakov Grcić i Marijo Aladžić, dok je Darko Milanović odbranio dva penala ekipi SIND-a i tako donio titulu svojoj ekipi na ovogodišnjem turniru u Novom Sadu.

Bemixu je za osvojeno prvo mjesto pripalo oko 4000 evra, a za najboljeg igrača turnira proglašen je Marijo Aladžić iz iste ekipe.

Aleksandar Belović prima nagradu
Aleksandar Belović prima nagradu

Trebinjci su na ovom turniru nastupali u sastavu: Mičeta, Tomanović, Ilić, Šešelj, Belović, Aladžić, Džombić, Mirković, Milanović, Simić, Pantelić i Grcić.

Ranije je ekipa iz Trebinja osvojila treće mjesto na jednom od najkvalitetnijih turnira u BiH, o tome ste mogli da čitate ovde, a vrijedi spomenuti da će Bemix nastupati i na malonogometnom turniru u Stocu, koji uskoro počinje.

Facebook Comments

Facebook

More in Region