Connect with us

Prva liga FBIH

Bubamara započela pripreme! Ambicije kluba plasman u Premijer ligu

Federalni prvoligaš iz Cazina, Bubamara, jučer je zvanično počeo sa pripremam za novu sezonu u Prvoj futsal ligi Federacije BiH.

Federalni prvoligaš iz Cazina, Bubamara, jučer je zvanično počeo sa pripremama za novu sezonu u Prvoj futsal ligi Federacije BiH.

Kako je potvrđeno na službenoj stranici ambicije kluba iz Cazina ove sezone su najviše. Cazinjani uz iskusna pojačanja, koja još uvijek nisu potvrđena, žele izboriti plasman u Premijer futsal ligu Bosne i Hercegovine.

Sinoć smo u Sportskoj dvorani u Cazinu odradili prozivku i prvi trening. Produžena je saradnja sa prošlogodišnjim trenerom, Hasanom Semanićem. Ambicije su ove godine da izborimo plasman u Premijer ligu, jer Cazin i Unsko-sanski kanton zaslužuju da imaju premijerligaša u futsalu. Također, radimo na dovođenju novih igrača, a na dobrom smo putu da to sve realizujemo. Ono što vam mogu potvrditi, trenutno, je da će u klub ući i novi sponzori, sa kojima će nam biti dosta lakše, kaže predsjednim MNK Bubamara, Dževad Mehić, za 4plus1.ba.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Prva liga FBIH