Connect with us

FC Mostar SG

FC MOSTAR SG PREDSTAVIO VELIKO POJAČANJE

Veliko pojačanje za FC Mostar SG je Bilal Jelić.

Novopridošli dojučerašnji član Centra danas je obavio prvi trening u novom klubu. Kao i klupski čelnici, Bilal ne krije oduševljenje.

– Zadovoljan sam ovim što zatičem u ovom klupu. Došao sam u malom fizičkom zaostatku, ali ćemo pravim radom sve brzo nadoknaditi. Očekujemo da osvojimo naslov prvaka, da još dugo budemo prvaci Bosne i Hercegovine i da napravimo evropski iskorak, kazao je Jelić.

Pregovori su trajali dugo.

– Ideja ili obostrana želja za saradnjom davno se pojavila. Još ljetos sam bio blizu, a sad smo sve lako završili. Zahvaljujem svima, a posebno direktoru Mirsadu Fazlinoviću, koji je najzaslužniji što sam danas ovdje, dodao je Jelić.

Prezadovoljan je i direktor Fazlinović.

– Nastavljamo praviti tim od najboljih igrača u zemlji i zemljama regiona. Bilal Jelić jedan je od najboljih u Bosni i Hercegovini, predstavljat će veliko pojačanje i nama je zadovoljstvo što je naš novi član. Želimo mu dobrodošlicu, uvjereni da će se brzo uklopiti i biti jedan od naših najboljih igrača, rekao je Fazlinović.

Ekipa je danas nastavila pripreme nakon nastupa u Glavnoj rundi Lige prvaka.

– Iako nismo prošli u narednu rundu, zadovoljni smo nastupom. Bili smo adekvatan rival klubovima koji imaju ogromne budžete. Još jedno dragocijenio iskustvo za nas, kazao je Fazlinović.

FC Mostar/4plus1.ba

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG