Connect with us

FC Mostar SG

FC MOSTAR SG ‘STAKLORAD’ STIGAO U RUMUNIJU, SUTRA PROTIV ARAZA

Igrači i stručni štab aktuelnog bh. šampiona FC Mostar SG ‘Staklorad’ juče su stigli u Rumuniju, tačnije u grad Deva, gdje će odigrati Glavni turnir UEFA Futsal Cup-a.

FC Mostar SG ‘Staklorad’

U sastavu Mostaraca za turnir glavne runde našli su se: Stanislav Galić, Franjo Sesar, Marijo Aladžić, Vladan Vesić, Kristijan Radin, Daniel Marinho de Souza, Nermin Kahvedžić, Saša Babić, Tarik Džemić, Samir Gosto, Dejan Pavlović, Josip Bošković, Mirko Hrkać i Haris Kajtaz.

“Put u Devu je odlično prošao. Atmosfera među igračima je odlična, a njihova motivacija je velika. Potrudićemo se da prethodna dva mjeseca intenzivnih treninga i napornih priprema urode plodom, te da izborimo prvo mjesto u grupi. Igrači su fizički i psihički spremni za nove izazove, a danas ćemo odraditi lagani trening pred utakmicu”, kaže Amel Bajgorić, predsjednik kluba.

Uz Bajgorića i igrače  u Rumuniju su otputovali i Esad Elezović, predsjednik skupštine, direktor i trener Mirsad Fazlinović, kondicioni trener Davor Grabovac te član uprave Mirza Muraspahić.

Mostarci će sutra od 15:30h igrati prvu utakmicu, a protivnik im je nosilac grupe Araz Naxçivan iz Azerbejdžana.

KluboviPWDLFA+/-Pts
0Araz Naxçivan Araz Naxçivan00000000
0FC Deva FC Devac0000000
0FC Mostar SG FC Mostar SGc0000000
0Luxol St Andrews FC Luxol St Andrews FC00000000
Izvori: sportsport.ba/4plus1.ba

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG