Connect with us

Prva liga RS

Goran Prodanović novi trener KMF Nevesinje

KMF Nevesinje priprema se za predstojeću sezonu u Prvoj ligi RS, a novi trener višestrukog prvaka RS u novoj sezoni biće iskusni bivši prvotimac ovog kluba, Goran Prodanović.

Nakon prelaska dosadašnjeg trenera Dalibora Pudara na mjesto trenera novog premijerligaša iz Konjica, Uprava nevesinjskog prvoligaša bila je primorana da nađe adekvatnu zamjenu na trenerskoj poziciji, a odluka je pala na njima dobro poznato ime.

Iskusni 37-godišnji Prodanović je u svojoj igračkoj karijeri u više navrata nosio dres KMF Nevesinje, a nastupao je još i za tadašnjeg trebinjskog premijerligaša KMF Leotar, te mostarske klubove FC Velež i MNK Mostarske kiše.

Više puta je proglašavan za najboljeg strijelca lige, od Prve lige RS do Prve lige FBiH.

Iz KMF Nevesinje se raduju povratku Prodanovića u njihov klub, a ostavljen je prostor da paralelno sa trenerskim poslom obuče i dres, te pomogne svojim igračima i na terenu.

Nevesinjski klub u ljetnoj pauzi napustili su osim već spomenutog trenera Pudara, i dosadašnji kapiten i golman Romović, te mladi Kovačević, koji su takođe pojačali redove Futsal kluba Konjic.

Uprava Nevesinjaca zajedno sa novim šefom struke je u pregovorima sa nekoliko igrača, te se predstavljanje novih prvotimaca uskoro očekuje.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Prva liga RS