Connect with us

Turniri

Humanitarni turnir u malom fudbalu “Za Relju”

Humanitarni turnir u malom fudbalu, pod sloganom „Za Relju”, održaće se nedjelju 18.septembra sa početkom u 11 časova na školskom igralištu Osnovne škole “Georgi Stojkov-Rakovski” u Banja Luci.

Sva novčana sredstva prikupljena na turniru namjenjena su za nastavak liječenja dvogodišnjeg Relje Bokana iz Nove Varoši u B.Luci, koji mora hitno na operaciju u inostranstvo.

Turnir se igra po kup sistemu. Kotizacija po ekipi iznosi 80 KM, a igra se po pravilima malog fudbala 5 igrača i golman, a za ekipu se može prijaviti najviše 10 igrača. Prijave ekipa se vrše najmanje sat vremena prije početka turnira, i to uplatom kod organizatora ili na žiro račun malog Relje .

– Pozivamo sve firme, studentske organizacije, udruženja građana, preduzetnike i pojedince, da uzmu učešće na ovom turniru i da  igrom i sportom pomognemo Relji. Najveći čin humanosti, plemenitosti , dobročinstva i solidarnosti je dati svoj doprinos i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, saopštili su organizatori turnira – Klub malog fudbala Sokrates iz Banja Luke.

Uplatu možete izvršiti na žiro račun:

Atos Bank, na ime Mirela Rogić

5672-4450-0013-8935 

NLB Banka, na ime Davor Bokan: 

5620-9980-8372-1213 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri