Connect with us

EURO U19

Mostar domaćin Glavne runde kvalifikacija za EURO U19

Nakon play-offa za prvaka Federacije BiH, Mostar će biti domaćin i Grupe 3 – Glavne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo do 19 godina, saznaje 4plus1.ba

USRC Midhat Hujdur – Hujka – Mostar

Mostar je u martu glavni grad bh. futsala.

Nakon što smo objavili da će play-off za prvaka Federacije BiH biti odigran u USRC “Midhat Hujdur – Hujka” u Mostaru od 15. do 17. marta, danas je na adresu našeg portala stigla informacija da će upravo ovaj grad i ova dvorana biti domaćini kvalifikacija za Evropsko prvenstvo do 19 godina.

Ljubitelji futsala u gradu na Neretvi imaju mnogo razloga za radost, pošto će imati priliku da gledaju Grupu 3 – Glavne runde kvalifikacija za EURO U19, čiji je domaćin reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Takmičenje je na programu od 27. do 30. marta tekuće godine, a protivnici bh. selekciji biće reprezentacije Srbije, Portugala i Moldavije.

Termine i kompletan raspored ćemo objaviti naknadno, ali za sada ćemo samo naglasiti da se spektakl očekuje na samom otvaranju kada će naša reprezentacija odmjeriti snage sa Srbijom. Meč je na programu 27. marta u 17:00h.


Pridružite se našoj Viber zajednici i pratite sva dešavanja iz svijeta futsala u BiH i šire klikom na označeno polje ispod.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in EURO U19