Connect with us

Turniri

“NEKTAR NOĆNI TURNIR 2018” B.LUKA : – Caffe bar “Aurora” osvajač turnira u Banjaluci

U Banjaluci je završen “Nektar noćni turnir 2018” na kojem je učešće uzelo 16 ekipa, a najbolji su bili igrači kafe-bara “Aurora” iz Banja Luke, koji su finalu bili bolji od kafe bara “Red fox” takođe iz B.Luke.

Ekipa kafe bara “Aurora”

Veče je počelo zanimljivim utakmicama u polufinalu, a prvi na teren su izašli timovi “NP Vlado Đajić” i “Red fox”. Rutinsku pobjedu su ostvarili igrači “Red fox”-a, te su na kraju slavili  sa 4:2.

U drugom meču su se sastali caffe bar “Aurora” i klub malog fudbala “Viktorija” iz Ribnika.  “Aurora” je bila bolja tokom cijelog susreta, na golu je bio nesavladivi Nišić Igor, dok su u napadu bili raspoloženi Đorđe Marić i Siniša Đaković, što je bilo dovoljno za ubjedljivu pobjedu od 4:1.

U meču za treće mjesto KMF “Viktorija” je pobjedila “NP Vlado Đajić” sa 5:2 i tako su osvojili nagradu od 500 maraka.

U finalu je nakon velike borbe meč završen neriješeno 2:2. “Aurora je dva puta vodila eurogolovima Nemanje Paripovića ali su na drugoj strani Verić Dragan i Vučić Dragoslav vraćali u život svoju ekipu. Nakon toga se pristupilo izvođenju penala, a sretnija i spretnija je bila “Aurora”, koja je na krilima golmana Igora Nišića došla do prvog  mjesta, pehara i vrijedne nagrade od 4.000 maraka , dok je poraženoj ekipi pored pehara pripalo 1.500KM.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri