Connect with us

KMF Nevesinje

NEVESINJE SIGURNO I U DRUGOJ PROVJERI

KMF Nevesinje večeras je slavio i u drugoj kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za predstojeću sezonu Premijer futsal lige BiH, i to protiv MNK Vjekoslav Arapović iz Mostara rezultatom 6:3.

KMF Nevesinje - MNK Vjekoslav Arapović
KMF Nevesinje – MNK Vjekoslav Arapović

Trener nevesinjske ekipe Zoran Buhovac u ovom meču nije mogao računati na Srđana Kovačevića, Nemanju Radovanovića, kapitena Marka Vučetića i iskusnog Gorana Prodanovića.

Prednost domaćoj ekipi donio je Ante Miličević.

Uzvratili su Mostarci, ali se u jednom njihovom napadu istakao Miljan Gutić iz redova Nevesinja, koji je u dva navrata skinuo loptu sa gol linije.

Na 2:0 povisio je Dalibor Pudar na asistenciju Bratića, a upravo se Miloš Bratić par minuta kasnije upisao u strijelce i postavio konačnih 3:0 u prvom dijelu igre.

Drugo poluvrijeme donosi nešto otvoreniju igru i eksperimentisanje na obe strane. U nevesinjskim redovima priliku su, kao po običaju, dobili mlađi igrači, što nije u većoj mjeri uticalo na kvalitet igre.

Srđan Drašković je pogodio za 4:0, a nakon toga MNK Vjekoslav Arapović stiže do prvog pogotka na susretu.

Par minuta kasnije drugi pogodak postiže Miloš Bratić i povisuje na 5:1, ali gosti uzvraćaju istom mjerom i smanjuju zaostatak na 5:2.

Do kraja susreta još dva pogotka, po jedan na obe strane. Prvo je Ante Miličević povisio na 6:2, da bi Mostarci postavili konačnih 6:3.

Podsjećamo, Nevesinjci su u prvom pripremnom meču ovog ljeta bili bolji od mostarskog Veleža.

PRIJATELJSKA: KMF NEVESINJE – MNK VJEKOSLAV ARAPOVIĆ 6:3 (3:0)
Sportska dvorana “Nevesinjka”, Nevesinje
Strijelci za KMF Nevesinje: Bratić 2, Miličević 2, Pudar, Drašković

KMF Nevesinje: Romović, Pudar, Bratić, Miličević, Trutina, Glogovac, Bulajić, Gutić, Pantić, Zečević, Golić, Drašković, M. Prodanović, Kalem, Đogić

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Nevesinje