Connect with us

Turniri

NIKŠIĆANI OSVOJILI FUTSAL KUP ISTOČNA ILIDŽA

KMF Čelik iz Nikšića osvajač je prvog ”Famos futsal kupa” Istočna Ilidža 2018. U finalnoj utakmici aktuelni crnogorski prvak je savladao ekipu Drina osiguranja rezultatom 3:0, a prvo ime finjala bio je trostruki strijelac Bojan Bajović.

Finalna utakmica između KMF Čelik Nikšić i Drina osiguranja pokazala je da su prvi ”Famos futsal kup” Istočna Ilidža 2018 obilježili gomlmani. Na jednoj strani, u finalu, bio je Milun Sekulić, a na drugoj Bahrudin Omerbegović, koji su sjajnim intervencijama mamili aplauze. Omerbegović je u finalu prvi kapitulirao u 18. minutu, kada je njegovu mrežu zatresao Bojan Bajović. Crnogorski reprezentativac se ovim golom izdvojio na listi strijelaca sa šest postignutih golova, koji su se evidentirali od četvrtfinalnih grupa. Treba dodati da je Bajović i u prvom krugu u dvije utakmice pogađao četiri puta. Bajović je u 33. minutu odlučio finalnu utakmicu pogotkom iz penala. Nakon drugog gola Čelika crveni karton na klupi Drina osiguranja dobio je Kenan Arnautović.

Drina osiguranje je krenula agresivno, ali je Sekulić u više navrata spašavao mrežu Čelika. Za konačnih 3:0 pobrinuo se Bajović u 40. minutu.

Bajović je ponio epitet najboljeg strijelca sa 8 golova, pehar najboljeg igrača ponio je Zoran Barović, a za najboljeg golmana proglašen je Bahrudin Omerbegović.

KMF ČELIK NK – DRINA OSIGURANJE 3:0 (1:0)

Sportski centar Vojkovići

Gledalaca: 700

Strijelci: 1:0 Bajović 18, 2:0 Bajović 33 (penal), 3:0 Bajović 40. Sudije: Nemanja Vujadin i Bojan Pejić

Žuti kartoni: Gojković, Spasojević, Bajović (KMF Čelik NK), Sipović, Omerbegović, Handžić (Drina osiguranje). Crveni karton: Arnautović (Drina osiguranje) u 33. minutu

Isključenje: Dženan Muminović (Drina osiguranje)

KMF Čelik NK: Dragoljub Despotović, Milun Sekulić, Bojan Bajović, Saša Gojković, Zoran Barović, Milovan Drašković, Dušan Vučković, Miloš Durutović, Marko Spasojević, Vladimir Vukčević. Trener: Nikola Perović. Predstavnik: Milan Baćović.

Drina osiguranje: Bahrudin Omerbegović, Emir Sipović, Anel Radmilović, Nijaz Mulahmetović, Kenan Arnautović, Amel Handžić, Emir Đuderija, Vladan Lukić, Anes Bešlija, Bilal Jelić Trener: Josip Lokmer. Predstavnik: Dženan Muminović

 

Izvor: http://sportdc.net 

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri