Connect with us

Turniri

“NOĆNI TURNIR NEKTAR 2018” B.LUKA : “Red fox 2” najubjedljiviji u četvrtfinalu, večeras završnica.

Večeras ćemo saznati osvajača “Nektar noćni turnir 2018”,koji se održava u Banja Luci na terenima Studentskog centra “Nikola Tesla” kod K4. U trci za titulu su ostale ekipe kafe bara “Red fox 2”, “NP Vlado Đajić”, kafe bar “Aurora” i KMF “Viktorija” iz Ribnika.

Red fox 2

Voljom žrijeba u prvom meču 1/4 finala su se sastale dve istoimene ekipe kafe bara “Red fox”. Puno uspješniji su bili igrači “Red fox 2”, koji čine okosnicu novoformiranog kluba KMF “Policajac” iz Banja Luke, te su na kraju slavili sa čak 9:2.

U drugom meču je ekipa iz Prijedora SRC “Gaj” došla izuzetno oslabljena bez nekolicine igrača, što su igrači “NP Vlado Đajić” iskoristili i na kraju su slavili sa 4:2, a golove odluke je postigao Vladimir Bovan-Pidži.

Najviše uzbuđenja se očekivalo od meča “Aurora”-“Lauš”, a obe ekipe su većinom sačinjavali igrači KMF “Sokrates”-a. Umjesto neizvjesnosti viđena je rutinska pobjeda od 5:0″Aurore”, koja je rano povela, a onda iz kontre kažnjavala greške “Lauša”.

Zadnji meč večeri donio je mnogo više neizvjesnosti, a igrači KMF Viktorija su prošli dalje tek nakon penala protiv pekare “Obelix”.

REZULTATI  1/4 FINALA:

Red fox – Red fox 2     2:9

NP Vlado Đajić – SRC Gaj      4:2

Kafe bar Aurora – Lauš           5:0

KMF Viktorija Ribnik – Pekara Obelix Kotor Varoš       2:2, pen.3:2

 

Večeras od 19.30 kreće polufinale, a poslije dodijele nagrada održaće se velika žurka na otvorenom.

RASPORED POLUFINALA:

19.30   Red fox 2 – NP Vlado Đajić

20.15   Kafe bar Aurora – KMF Viktorija Ribnik

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri