Connect with us

Turniri

Počele završne pripreme za malonogometni turnir u Trnovcima sa nagradnim fondom od 3000 KM

Mjesna zajednica Trnovci koja se nalazi u sastavu Opštine Gračanica će 23.juna 2018. godine biti domaćin malonogometnog tunira sa vrlo bogatim nagradnim fondom od 3000 KM.

Na malonogometnom turniru u Trnovcima koji organizuje udruzenje mladih mjesne zajednice Trnovci uzeti će učešće futsal ekipe iz cijele Bosne i Hercegovine.
Za one najbolje domaćin turnira je spremio bogat nagradni fond od 3000 KM, tako da će pobjedniku turnira pripasti 2000 KM, drugoplasiranom 800 KM, a trećeplasiranom 200 KM, zatim pehari i diplome. Takodjer, pored gore navedenih nagrada spremne su i nagrade za najbolje pojedince turnira (najbolji igrač, strijelac i golman) od po 50 KM, pehar i diplomu.
Za uloženi trud i organizaciju ove sportske manifestacije sve pohvale idu udruzenju mladih mjesne zajednice Trnovci koji su marljivim radom uspjeli obezbijediti velika novčana sredstva potrebna za organizaciju ovog događaja.
Momci iz ovog udruzenja kažu da su ušli u posljednju fazu priprema za ovu sportsku manifestaciju i da nas 23. juna u Trnovcima očekuje sigurno veliki spektakl.
Udruzenje mladih ovom prilikom poziva sve futsal igrače da sa svojom ekipom uzmu učešće na ovom malonogometnom turniru i svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.
U prilog organizatoru ide i lijepo vrijeme koje je najavljeno za 23. juni tako da nas u Trnovcima sigurno očekuje jedna predivna noć puna lijepih poteza i iznenađenja koja su pripremili organizatori ove manifestacije. Ovu predivnu sportsku priču iz Trnovaca prenosit će uživo WTV Gračanica na svom kablovskom i You Tube kanalu.
Napomenimo još da kotizacija po ekipi iznosi 100 KM i da se turnir igra jednu noć. Prijavu ekipe i ostale infomarcije možete dobiti na broj 062/528-667 (VIBER).

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri