Connect with us

Reprezentacija

Poznat sastav U19 reprezentacije BiH za meč sa MNK Klanac

Juniorski futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine će 5. marta u 18:00 sati u Brčkom odigrati prijateljski meč sa MNK Klanac povodom obilježavanja desetogodišnjice ovog kluba.

Futsal reprezntacija BiH U19

Selektor Ivo Krezo o predstojećem okupljanju kaže:

„Prije svega koristim priliku da čestitam MNK Klanac jubilej i drago mi je što ćemo imati priliku da to uveličamo. Nama će ova utakmica poslužiti i u pripremi za kvalifikacioni turnir koji očekuje našu juniorsku selekciju krajem marta. Pozvali smo igrače koji su sebi kroz prethodna okupljanja trasirali put u reprezentaciju, ali i neke nove koji će imati priliku da pokažu šta znaju. Nakon ove provjere ćemo sigurno biti još bolje upućeni u ono sa čime raspolažemo i spremniji za naredne izazove.“

Krezo je za ovaj meč pozvao sljedeće igrače:

Mustafa Bahor (Klanac), Ivan Ćorić (Seljak), Jasmin Mušanović (Mostar SG Staklorad), Frano Maleta (Seljak), Eldin Mehmedović (Klanac), Amer Džindić (Kaskada), Nikola Vrdoljak (Seljak), Slobodan Manojlović (Brčko Zdravlje), Alem Smajlović (Banovići), Tarik Lukšija (Helas Brno, Češka Republika), Sead Kapetanović (Željezničar), Stefan Kuljanin (Tango), Dejan Trifković (Kotor Varoš), Tarik Džemić (Mostar SG Staklorad).

Reprezentativci će se okupiti 3. marta u Brčkom i do utakmice sa MNK Klanac će odraditi tri treninga

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Reprezentacija