Connect with us

Reprezentacija

RADMILOVIĆ I JELIĆ NAKNADNO POZVANI NA OKUPLJANJE REPREZENTACIJE

Selektor Boro Matan danas je naknadno pozvao još dva igrača na okupljanje futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine pred utakmice sa Makedonijom i Portugalom.

Anel Radmilović
Anel Radmilović

U pitanju su dva dosadašnja standardna reprezentativca i prvotimca aktuelnog bh. šampiona, MNK Centar iz Sarajevo, Anel Radmilović i Bilal Jelić.

Kako ekskluzivno saznaje naš portal, selektor Matan je ipak odlučio da pozove Radmilovića i Jelića, iako ih juče nije bilo na prvobitnom spisku pozvanih igrača.

Na jučerašnjem spisku nije se našao nijedan igrač sarajevskog Centra, a dosadašnji reprezentativci iz redova prvaka BiH, pored Radmilovića i Jelića, bili su i kapiten reprezentacije Nijaz Mulahmetović kao i Nermin Jusić, ali ovoga puta njih dvojica nisu dobili poziv selektora.

Naš portal, takođe, saznaje da bi kapiten reprezentacije u duelima sa Makedoncima i Portugalcima trebao biti Tomislav Bevanda, aktuelni prvotimac MNK Square iz Dubrovnika.

Podsjećamo, selektor Boro Matan juče je objavio spisak igrača koji će otputovati u Skoplje na odigravanje utakmica sa reprezentacijom Makedonije i reprezentacijom Portugala.  

Facebook Comments

Facebook

More in Reprezentacija