Connect with us

FC Salines

Rajić: Na papiru, često, favoriti znaju da se okliznu

Predrag Rajić pred sobom ima veliki ispit u subotu. Njega i njegove igrače očekuje teška utakmica Lige prvaka protiv nekadašnjeg prvaka Evrope, ruskog Gazprom-Ugre.

FC Salines u subotu igra utakmicu Lige prvaka. Tuzlanski Jarčevi u Sarajevu će igrati utakmicu protiv nekadašnjeg prvaka Evrope, Gazprom-Ugre.

Za naš portal o subotnjoj utakmici govori trener Salinesa, Predrag Rajić:

Moram da kažem da kako mene, tako i moje igrače, Liga šampiona inspiriše da damo sve od sebe i da pokažeml sve lepo što ovaj sport može da donese. Kada bih rekao da smo mi favoriti svi ljubitelji futsala i oni koji se razumeju u ovaj sport bi rekli da sam lud ili da sam totalni optimista. Optimista jesam, ali toliko lud još nisam i smatram da je Gazprom favorit na papiru. Fenomenalno organizovan klub sa odličnim igracima i stručnim štabom. Na papiru često favoriti znaju da se okliznu i ja vas uveravam da ćemo dati sve od sebe da se predstavimo u što boljem izdanju i da se potrudimo da napravimo iznenadjenje i uđemo među 16 najboljih ekipa u Evropi. Svakako, moja uprava i grad Tuzla zaslužuju to, kaže Predrag Rajić za naš portal.

Na stranici kluba iz Tuzle potvrđeno je kako će utakmicu prenositi državna televizija, BHT, kao i stream na YouTube.

Utakmica Salines – Gazprom-Ugra igra se u subotu u sportskoj dvorani hotela Hills u Sarajevu, od 19.00 sati.

Potvrđeno je za naš portal kako u subotnjoj utakmici neće nastupiti Predrag Šešelj, te da zdravstevni bilten ekipe nije baš sjajan.


Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Salines