Connect with us

Turniri

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK TURNIRA U KNEŽEVU

Danas su izvučene grupe na 3.Vaskršnjem turniru u Kneževu, koji se igra za nagradni fond 6500K M. Na turniru učestvuju 32 ekipe i to 24 u seniorskoj i 8 u veteranskoj konkurenciji, a dolaze iz Banja Luke,Travnika, Čelinca,Bos. Broda, Jajca, Gradiške, Bugojna, Kotor Varoša, Kneževa…

                             Prošlogodišnji šampioni,ekipa  “Čelinac”

Ekipe kod seniora  su podijeljene u šest grupa, a glavni favoriti na turniru su branioci titule, ekipa “Čelinac” koju predvodi BiH reprezentativac Darko Milanović, zatim su tu prošlogodišnji finalisti predvođeni domaćim igračima Verićem i Stojanovićem , ove godine pod imenom “SP Uco”.

Debi na turniru će imati tim sastavljen od igrača iz N. Travnika i Bugojna koje predvodi Sanel Kovač. Ove zime su osvojili puno turnira, a u Kneževu će nastupiti pod imenom “Sweet Zenica”.

Tu su i ovogodišnji osvajači turnira u Brodu, ekipa “DM Montaže” koja je sastavljena od igrača KMF Brod, prvaka .2.lige RS grupa Istok. Zatim, prošlogodišnji polufinalisti “Mildabo” (igrači iz Jajca) i “Kontakt Šped” (igrači iz Gradiške). Ne smijemo zaboraviti “Piceriju Bumerang” za koju će nastupiti igrači Sokratesa.

Prve utakmice su na programu u ponedjeljak, četvrtfinalne grupe 4. i 5. aprila, dok je završnica planirana za 6.april.

Raspored utakmica u grupama možete pratiti na Facebook adresi:  https://www.facebook.com/Vaskrsnji-Futsal-Turnir-Knezevo-2018-976231062453493/

 

Kostur kod seniora

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri