Connect with us

MNK Brotnjo

SVI U DVORANU | U 17 sati počinje slavljenički malonogometni turnir povodom 10. obljetnice rada MNK Brotnjo

Ljubitelji futsala danas i sutra moći će uživati u nastupima FC Split Tommy, MNK Novo Vrijeme Apfel, MNK Porto Tolero Ploče i domaćeg MNK Brotnjo, a valja naglasiti i da će turnir imati humanitarni karakter.

Turnir će započeti  utakmicom između domaćina MNK Brotnjo i MNK Novo Vrijeme Apfel u 17 sati, dok će FC Split Tommy i MNK Porto Tolero snage odmjeriti u 19 sati.

Poražene momčadi u nedjelju, 21. siječnja odigrat će utakmicu za treće mjesto s početkom u 16,30 sati, a veliko finale turnira najavljeno je za 18,30 sati.

U stanci između dvije polufinalne utakmice odigrat će se i revijalni susret između dvije hvalevrijedne udruge velikoga srca, a to su Udruga Marijine Ruke i Udruga mladih Agape iz Ljubuškog.

MNK Brotnjo, povodom proslave 10. obljetnice osnutka, u Čitluku je okupio vrlo kvalitetne momčadi. Ljubitelji futsala tako će imati priliku na jednom mjestu vidjeti majstorije igrača poput Josipa Sutona, Igora Osredkara, Eduarda Farias de Souze, Lucasa Viniciusa de Brito Santane, Ive Jukića, Tihomira Novaka, Josipa Stjepanovića, Matka Krilića, ali i futsal majstora iz redova MNK Brotnjo poput Marka Grgića i Kristijana Pantića.

Naši proslavljeni sportaši, košarkaš Andrija Stipanović, nogometaš Mateo Sušić i rukometni vratar Marin Šego, uputili su poziv svima da se odazovu na turnir te tako budu dio ove lijepe sportske priče koja traje cijelo desetljeće.

Cjelodnevna ulaznica za turnir prodavat će se po cijeni od 5 KM a Uprava MNK Brotnjo donijela je odluku sukladno kojoj će dio prihoda od prodaje ulaznica biti uručen humanitarnoj udruzi „Marijine ruke“ iz Međugorja.

(Izvor: brotnjo.info)

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in MNK Brotnjo