Connect with us

Turniri

“UGARSKI BRZACI” OSVOJILI KNEŽEVO

U fantastičnom ambijentu prepune Sportske dvorane u Kneževu sinoć je završen ovogodišnji 3. Vaskršnji futsal turnir, sigurno najveći sportski događaj u ovom gradiću.

                               Šampioni turnira “Ugarski brzaci”

Najviše uzbuđenja je viđeno na polufinalnoj utakmici između “Penda Bistrica” i “Mildabo”. “Penda” predvođena Darkom Milanovićem je poražena  sekundu prije kraja, a strijelac za “Mildabo”je bio Emir Milanović.

U drugom polufinalu ništa manje uzbuđenja, ekipa iz Viteza koji su igrali za “Ugarski brzaci” su za nijansu bili bolji od  najbolje domaće ekipe”SC Učo”.

Finale nam je donijelo susret između “Ugarski brzaci” (igrači iz Viteza predvođene Kristijanom Pantićem) i “Mildabo” (igrači iz Jajca koje su za završnicu pojačali Radmilović, Kahvedžić i već pomenuti Milanović).        “Ugarski brzaci” su pobijedili sa 3:2, a golove za pobjednika su postigli Pantić, Vujica i Grbavac. Za poraženu ekipu strijelci su bili Radmilović i Milanović.

          Drugoplasirana ekipa “Mildabo”

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nermin Kahvedžić (Mildabo), najbolji strijelac turnira je Dragan Verić (SC Učo),  a najbolji golman na turniru je Bernard Filipović iz pobjedničke ekipe.

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri