Connect with us

Turniri

VEŽITE SE, POLIJEĆEMO: Spektakl u centru Bihaća!

Na popularnom “Vojnom” igralištu u Bihaću, pored Doma Armije, u 06. mjesecu održati će se malonogometni turnir pod nazivom “PREMINGER FUTSAL CUP BIHAĆ”, čiji su organizatori profesor Amir Kozlica i futsal trener Smail Hrnjica.

Turnir je na programu od 22-24.06., to jest petak, subota i nedjelja, u večernjim terminima. Maximalan broj ekipa je 24 ekipe, a sistem igre su grupe, te eliminacija. Cijena kotizacije za učešće na turniru je 100 KM + 50 KM (svaki sljedeći krug).

Organizatori turnira su obezbijedili velik nagradni fond, od čak 5600 KM. Prvoplasiranoj ekipi turnira pripasti će nagrada od 3,000 KM, drugplasiranoj ekipi 1,000 KM, dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani dobiti novčanu nagradu od po 500 KM. Organizacioni odbor, na čelu sa Amirom Kozlicom obezbijedio je nagrade za najbolje pojednice. Najbolji golman, igrač i strijelac uz plaketu dobiti će i po 200 KM.

Kako organizatori ovog spektakla kažu dolazak su najavili i najbolji futsal igrači BiH, Hrvatske, Srbije…, a naravno tu su i najbolji domaći hakleri.

Svoju ekipu možete prijaviti već sad na broj telefona 061 860 246 Amir Kozlica i 061 752 138 Mladen Šantić.

Naš portal medijski je pokrovitelj ovog spektakla.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri