Connect with us

Turniri u BIH

Završen turnir za mlade u Lepenici !

Proteklog vikenda odigran je turnir za mlade do 22 godine u Lepenici kod Kiseljaka. Pehar na kraju odnosi ekipa Auto škola Kemo/Post efekt.

Igralo se dva cijela dana, po velikim vrućinama, a završnica se odigrala u nedjelju navečer. Pregršt dobrih poteza, golova i obrana . Ekipe su dolazile iz Kiseljaka, Kreševa, Brnjaka, Fojnice, Visokog, Novog Travnika , Sarajeva i Lepenice.

Polufinala su uistinu bila sjajna. U prvom polufinalu ekipa Meat. com savladala je ekipu Pub Riverside, nakon penala. Rezultat nakon regularnog dijela glasio je 1:1, a pobjednička ekipa slavila je u lutriji udaraca s bijele točke nakon čak osam serija.

U drugom, također sjajnom polufinalu, igrale su ekipe Auto škola Kemo / Post efekt i Tibra Pacific. Nakon velike borbe, iskri na terenu, šansi s obje strane, slavila je ekipa Auto škola Kemo / Post efekt, pogotkom 3 minute prije kraja.

U utakmici za treće mjesto Pub Riverside je savladao vidno umornu ekipu Tibra Pacific, koja je taj dan osim turnira igrala i utakmicu za ulazak u viši rang u velikom nogometu.

 

Finale je bilo sjajno, obje ekipe su se izmijenjivale u vodstvu, a na kraju je završeno 4:4. Ekipa Auto škola Kemo / Post efekt imala je više sreće u izvođenju šesteraca, te je slavila nakon čak deset serija penala. Nakon pobjedničkog pogotka uslijedilo je veliko slavlje.

Zanimljivo je napomenuti da su nagrade za najboljeg igrača i golmana dobili – golmani. Mateo Tolo iz ekipe Tibra Pacific je najbolji igrač turnira, a Mateo Bilić golman. Oba golmana nosila su svoje ekipe do završnice, a prava je šteta što neke obrane i bravure nisu zabilježene kamerom.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri u BIH