Connect with us

FC Centar

ALADŽIĆ VJERUJE U POBJEDU SVOG TIMA SUTRA PROTIV CENTRA

Aladžić: Centar je nepredvidiv, ali idemo po pobjedu “Kvalitet je sigurano na našoj strani. Zbog toga vjerujem da ćemo osvojiti i Kup i na taj način obraniti duplu krunu”, izjavio je Aladžić. ‘Centar’ i Mostar ‘SG Staklorad’ se dobro poznaju.

                                     Marijo Aladžić

Mostar ‘SG Staklorad’ brani duplu krunu u bh. futsalu. Nakon osvajanja nove titule bh. prvaka, Mostaru je do cilja preostala još pobjeda u Kupu. A prvi finalni meč protiv ‘Centra’ odigran u dvorani USRC ‘Midhat Hujdur – Hujka’, pripao je Mostarcima rezultatom 4:3, dok je sarajevski revanš na programu u četvrtak.

U timu Mostar ‘SG Staklorada’ ovog će puta nastupiti i kapetan Marijo Aladžić.

“Pred nama je veoma teška utakmica. ‘Centar’ je ozbiljan protivnik, koji također zna šta želi. Imamo malu prednost iz prvog susreta, ali to nije zaliha na koju se možemo osloniti. U Sarajevo idemo u namjeri da odigramo kako najbolje znamo, te da pobijedimo i na revanšu. Kvalitet je sigurano na našoj strani. Zbog toga vjerujem da ćemo osvojiti i Kup i na taj način obraniti duplu krunu”, izjavio je Aladžić. ‘Centar’ i Mostar ‘SG Staklorad’ se dobro poznaju. “Uvijek su utakmice s njima nepredvidive. Stvorilo se veliko rivalstvo između dva kluba, pa je uvijek najteže igrati s njima, posebno kada smo gosti. Ipak, kvalitet i dužina klupe na našoj su strani”, dodao je Aladžić.

Mostar ‘SG Staklorad’ ovog će puta biti kompletan.

 

Izvor: Bljesak.info

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Centar