Connect with us

Druga liga RS

AMBICIJE OBILIĆA U NOVOJ SEZONI POVRATAK U PRVU LIGU RS

KMF Obilić iz Prnjavora sprema se za početak još jedne takmičarske sezone.

KMF Obilić Prnjavor
KMF Obilić Prnjavor

Baš kao i prošle, Prnjavorčani će se takmičiti u Drugoj ligi Republike Srpske, a uprava kluba ne krije da su ambicije povratak u prvoligaško društvo.

Za novog trenera i igrača Obilića imenovan je dosadašnji igrač KMF Čelinac, Milan Kljunić, a ekipu su pored njega pojačali i Nemanja Kokanović, takođe iz Čelinca, te Miloš Kostrešević iz KMF Jošavka.

Obilić u novu sezonu ulazi sa šampionskim ambicijama tj. ambicijama za povratak u Prvu ligu RS. Novi trener i igrač kluba u predstojećoj sezoni biće dosadašnji iskusni igrač KMF Čelinac, Milan Kljunić. Pored njega, nova pojačanja kluba su i Nemanja Kokanović kao i Miloš Kostrešević. Uz naše mlade igrače predvođene iskusnim kapitenom Mladenom Vujasinovićem i uz ova tri pojačanja mislim da možemo osvojiti prvo mjesto i izboriti plasman u prvoligaško društvo RS“, poručuju iz uprave pnrjavorskog drugoligaša za 4plus1.ba

Ekipu Obilića je u ovom prelaznom roku napustio samo Aleksandar Milaković koji je pojačao redove premijerligaša KMF Brčko Zdravlje.

Zahvaljujemo se vlasniku i direktoru Banje Kulaši gospodinu Zemunu, koja će u većem dijelu podržati naš klub ka određenom cilju kao generalni sponzor, te se zahvaljujemo i ostalim sponzorima, prijateljima kluba te opštini Prnjavor na podršci“, navodi se iz uprave Obilića u razgovoru za naš portal.

Facebook Comments

Facebook

More in Druga liga RS