Connect with us

Druga liga RS

Predrag Šešelj novi futsaler Akademca: Naš cilj je ući u Prvu ligu RS

Iskusni 28-godišnjak, Predrag Šešelj novi je igrač drugoligaša iz Republike Srpske, FK Akademac iz Trebinja, potvrđeno je iz ovog kluba.

Predrag Šešelj, bivši futsaler Salinesa, Mostar SG i Leotara, novi je futsaler Akademca iz Trebinja, drugoligaša iz Republike Srpske, potvrđeno je iz trebinjskog tima.

Šešelj u Akakademac dolazi iz aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, FC Mostar SG, sa kojim je u prethodnoj sezoni osvojio duplu krunu.

-Prije svega, želio bih da se zahvalim sada već mom bivšem klubu na svemu, bila mi je čast nositi dres najvećeg futsal kluba u Bosni i Hercegovini.
Puno sreće i uspjeha im želim u nastavku sezone, kaže Šešelj te nastavlja:

-Bilo je teško donijeti odluku i napustiti prvaka države, ali presudile su neke privatne stvari koje nisu vezane za futsal.
Prepoznao sam prije svega ambiciju Akademca, koji je možda i nepoznanica za mnoge, ali judi koji to vode siguran sam da će istrajati i napraviti zavidan rezultat već ove sezone.

Šešelj kaže da Trebinje zaslužije da ima premijerligaša, ali barem za sada je to daleko.

-Grad kao što je Trebinje bez dileme sigurno zaslužuje premijerligaš u futsalu, ali sada je sve to daleko. Naš cilj je ući u Prvu ligu Republike Srpske, što neće biti nimalo lak zadatak, pa tek onda probati pomrsiti račune za Premijer ligu.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Druga liga RS