Connect with us

Druga liga RS

Futsal se vraća u Bijeljinu: Sa radom kreće prva škola futsala

Davor Arnautović i Dejan Pavlović

Futsal u Bosni i Hercegovini polako počinje rasti. Svake godine saznajemo kako se u raznim gradovima osnivaju novi klubovi, a jedan takav je i KMF Radnik iz Bijeljine. Bijeljina je grad poznat po FK Radnik, nogometnom premijerligašu, koji u Premijer ligi BiH ostavlja zapažene rezultate.

Dejan Pavlović, reprezentativac BiH, bivši igrač FC Mostar SG ‘Staklorad’, a trenutno član novog, futsal, premijerligaša, KMF Policajac iz Banja Luke, te Davor Arnautović, bivši igrač KMF Beli Anđeo, a sada član FC Salines Tuzla City odlučili su osnovati novi klub, a ujedno i futsal akademiju u Bijeljini.

Pomenuti dvojac vrlo dobro je poznat futsal javnosti u Bosni i Hercegovini, kako po turnirima, tako i u Premijer futsal ligi BiH, gdje su obojica ostavili zapažene rezultate. Treba napomenuti kako je Pavlović sa svojim KMF Policajac uspio stići do prvaka Republike Srpske, dok je Arnautović sa tuzlanskim Salinesom postao prvak Bosne i Hercegovine.  

 Pavlović i Arnautović pozivaju sve zainteresirane dječake i djevojčice da postanu članovi prve škole futsala u Bijeljini KMF Radnik.

Za sve nejasnoće možete kontaktirate trenere Pavlovića (065/664-597) i Arnautovića (066/981-884).

Vrijedi istaknuti i to kako je grad Bijeljina odlučio pružiti veliku financijsku podršku KMF Radnik i futsal akademiji, a u budućnosti se nadamo kako ćemo opet moći uživati u dobrim partijama, futsalera Radnika.

KMF Radnik želimo puno sportske sreće u sezoni koja je pred njima, te što bolje rezultate.


Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Druga liga RS