Connect with us

Prva liga FBIH

Bubamara dovela bivšeg slovenačkog reprezentativca Aleksandra Radonjića

Prvoligaš Federacije Bosne i Hercegovine, MNK Bubamara iz Cazina, nastavio je sjajan posao u ovom prelaznom roku, te je u klub stiglo još nekoliko igrača, potvrđeno je našem portalu.

Aleksandar Radonjić

Najzvučnije ime od njih je Slovenac, Aleksandar Radonjić, koji je u svojoj karijeri nekoliko puta oblačio dres reprezentacije Slovenije, a bio je standardni igrač FC Litija nekoliko sezona, potvrđeno je za 4plus1.ba

Radonjić je rođen 1993. i nema sumnje da će svojim futsal iskustvom pomoći Bubamari u predstojećim izazovima u Prvoj futsal ligi Federacije BiH i borbi za plasman u Premijer futsal ligu BiH.

Osim njega, klub iz Cazina je angažovao još jednog Slovenca, radi se o Sašu Kovačeviću, koji do sada nije imao profesionalni angažman, ali je pružao sjajne partije na turnirima širom regije.

Sašo Kovačević

Treći igrač koji je ovoga puta stigao u Cazin je povratnik u redove ovog kluba je golman Rijad Velić. On je Bubamaru napustio prošle godine zbog privatnih obaveza, a sada se ponovo vraća i stavlja na raspolaganje treneru.

Rijad Velić

Podsjećamo, ranije su u klub iz Cazina stigli Brazilac Victor Hugo, te mladi Jagurdžija i Hamzabegović, dok je ekipu napustio Elmin Prošić koji je prešao u FC Centar.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Prva liga FBIH