Connect with us

KUP

Danas na programu utakmice 1/8 finala KUP-a BiH

Današnji dan rezervisan je za utakmice 1/8 finala KUP-a BiH, a ukupno 16 ekipa borit će se za plasman u 1/4 finale.

Aktuelni osvajač KUP-a BiH, HFC Zrinjski gostuje kod Federalnog prvoligaša, prošlogodišnjeg učesnika Play-offa, tuzlanske Bosne Kompred. Utakmica je na programu od 19:00 sati.

Prošlogodišnji finalista KUP-a BiH, gračanička Kaskada ide na gostovanje u Cazin kod Federalnog prvoligaša, Bubamare. Utakmica je na programu od 19:00 sati.

Aktuelni prvak BiH, Mostar SG ‘Staklorad’ na svome terenu dočekati će prvoligaša iz Republike Srpske, Glasinac. Utakmica je na programu od 18:00 sati.

Derbi 1/8 finala KUP-a BiH odigrati će sarajevski Centar i Sloga iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja u maloj dvorani sarajevske Skenderije. Utakmica je na programu od 18:00 sati.

FC Lilium Doboj biti će domaćin KMF Nevesinje, a utakmica je na programu od 18:00 sati.

Seljak Livno i Beli Anđeo u Livnu će tražiti prolaz u 1/4 finale KUP-a, a pomenuta utakmica na programu je od 18:00 sati.

KMF Tango iz Istočnog Sarajeva ponoviti će 1. kolo Premijer futsal lige BiH, što znači da će biti domaćini tuzlanskog Salinesu Tuzla Cityju, koji ove godine puca na titulu pobjednika Kupa BiH. Utakmica je na programu od 18:00 sati.

Federalni prvoligaš, Žepče iz Žepča biti će domaćin premijerligašu iz Čitluka, Brotnju, a utakmica je na programu od 18:00 sati.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in KUP