Connect with us

Hrvatska

Futsal Pula se zahvalila Mulahmetoviću: Hvala na svemu, sigurni smo da će budućnost kad tad opet otvoriti vrata

Nijaz Mulahmetović više nije trener hrvatskog prvoligaša Futsal Pule, potvrđeno je danas na društvenim mrežama tima iz Pule.

Nakon jednogodišnje saradnje, danas je zvanično okončana saradnja između Nijaza Mulahmetovića i Futsal Pule.

Mulahmetović je sa ovim hrvatskim prvoligašem u protekloj sezoni uspio osvojiti dva trofeja, kup i super kup, ali to mu ipak nije bilo dovoljno za nastavak saradnje.

Pula je odabranim riječima se zahvalila Mulahmetoviću i istakla kako su sigurni da će budućnost kad tad opet otvoriti vrata:

“NIJAZ MULAHMETOVIĆ VIŠE NIJE STRATEG STANOINVEST FUTSAL PULE

Hvala Cuni!
Nakon godinu dana došao je kraj suradnje sa Nijazom Mulahmetovićem, sada već svima znanim kao Cuni. Izuzetna osoba, odličan trener ostati će upisan zlatnim slovima u povijest našeg kluba. Nažalost, finiš prvenstva okrenuo je stvari u drugome smjeru i suradnja je završena. Hvala na svemu, sigurni smo da će budućnost kad tad opet otvoriti vrata. Do onda sretno u daljnjoj karijeri, Pula ostaje tvoj grad.
Mi se okrećemo nekom novom licu koje se već nazire, uskoro ćemo prezentirati javnosti novog stratega. Nakon vjetrova sa istoka recimo za početak da sada vjetrovi pušu sa zapada.
Nijaz je zeleno žute vodio u 33 službene utakmice od kojih je 6 bilo u najelitnijem natjecanju Lige Prvaka, a posebno ćemo pamtiti odlične utakmice protiv Sportinga i Barcelone.
Također našem je klubu donio prve službene trofeje ( Super Kup i Kup Hrvatske ), a osvajanjem Kupa osigurali smo nastup na još jednome Super Kupu u novoj sezoni.
Gospodine hvala vam na svemu”
, stoji u službenom saopštenju.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Hrvatska