Connect with us

Kup BIH

Kalajdžić pred finale Kupa: Ekipa FC Mostar SG je izraziti favorit u ovom dvomeču, ali ne idemo sa bijelom zastavom

FC Mostar SG i HFC Zrinjski sutra u dvorani USRC ‘Midhat Hujdur – Hujka’ igraju prvi meč finala Kupa Bosne i Hercegovine od 18.00 sati.

Futsaleri Mostara SG-a i Zrinjskog sutra u dvorani USRC ‘Midhat Hujdur – Hujka’ od 18.00 sati igraju prvi meč finala Kupa BiH.

Najavu sutrašnjeg meča za naš portal dao je Adnan Kalajdžić, (po)najbolji igrač Zrinjskog i reprezentativac BiH, koji kaže da njegova ekipa na prvi meč ne ide sa bijelom zastavom:

Prije same najave utakmice čestitao bih ekipi Starog Grada u svoje lično ime na osvajanju titule prvaka Bosne i Hercegovine, kazao je Kalajdžić na početku samog razgovora, te nastavio:

Ekipa FC Mostar SG je izraziti favorit u ovom dvomeču, ali ne idemo sa bijelom zastavom. Moja ekipa ce dostojno pruziti otpor u granicama nasih mogucnosti. Nadamo se dobroj utakmici i steta je sto nece biti navijaca da daju jos veci draz ovim finalnim utakmicama, kaže Kalajdžić za 4plus1.

Podjsećamo, prvi meč finala Kupa BiH igra se sutra od 18.00 sati u dvorani USRC ‘Midhat Hujdur – Hujka’, dok je uzvratni meč sedam dana kasnije u dvorani Bijeli Brijeg.

Sutrašnju utakmicu uživo ćete moći pratiti putem platforme City TV BiH HD.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Kup BIH