Connect with us

KMF Nevesinje

KAPITEN KMF NEVESINJE, MARKO VUČETIĆ SPREMAN ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

Kapiten KMF Nevesinje, Marko Vučetić, koji je u decembru prošle godine doživio povredu koljena, biće spreman do početka predstojeće sezone u Premijer futsal ligi BiH.

Marko Vučetić
Marko Vučetić

Naime, Vučetić se povrijedio u utakmici 9. kola Premijer futsal lige BiH u Nevesinju, kada su domaći upisali senzacionalnu pobjedu protiv tadašnjeg aktuelnog prvaka MNK Centar iz Sarajeva.

Bilo je tada 3:2 za Nevesinjce.

Oporavak je dugo trajao, a Nevesinjci su znatno osjetili izostanak kapitena koji je u tom periodu bio jedna od važnijih karika ekipe.

U razgovoru za naš portal, 28-godišnji Vučetić koji je član KMF Nevesinje od daleke 2008. godine, istakao je kako oporavak teče po planu, te da bi on od početka nove sezone trebao biti na raspolaganju treneru Buhovcu.

Nadam se da je povreda koljena prošlost. Nakon operacije koja je bila prije šest mjeseci, polako se vraćam u trenažni proces, radim individualno, lagano trčim i nadam se da ću do početka priprema koje su zakazane za 20. avgust biti potpuno spreman da već od prvog dana treniram maksimalno i nadam se da ću od prvog kola biti na raspolaganju svojoj ekipi i treneru Buhovcu“, rekao je Vučetić za 4plus1.ba

Ambicije kapitena su jasne, u najgorem slučaju to je opstanak u društvu najboljih.

Prije svega ambicije su da se opstane u društvu najboljih, a što da ne i da pokušamo nešto više. Što je najvažnije održana je okosnica ekipe, tako da se nadam da ćemo ostvariti zacrtani cilj i da će publika u Nevesinju i dalje uživati u najboljem futsalu u državi, jer to i zaslužuje“, završio je kapiten KMF Nevesinje u razgovoru za naš portal.

Za sada se u Nevesinje vratio mladi reprezentativac BiH, Miljan Gutić, a pred povratkom je i još uvijek aktuelni igrač KMF Leotar ‘Ocean Link’, Nikola Kašiković.

Iz uprave poručuju da će biti još pojačanja, a trener Zoran Buhovac početak priprema zakazao je za 20. avgust.

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Nevesinje