Connect with us

Turniri

KRAJINA NA NOGAMA: Najbolji futsal hakleri stižu u Bihać

“Preminger Futsal CUP 2018” je nova sportska manifestacija u gradu Bihaću, pod pokroviteljstvom Bihaćke pivovare “Preminger”  d.o.o. Sa viskim nagradnim fondom od 5600KM, što je jedan od najvećih nagradnih fondova u malonogometnoj C-Ligi. 

Poznavajući ove organizatore kao veoma uspješnje futsal radnike i njihovo zalaganje na prijašnjim turnirama očekujemo spektakl svijetskih razmjera.

U razgovoru za 4plus1.ba, Amir Kozlica, predsjednik organizacionog odbora turnira nam je potvrdio da u Bihać stižu najbolji hakleri iz BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije, što je zasigurno jedan veliki napredak za bihaćki futsal, koji će vjerujemo uz ove ljude doći do najboljeg izdanja.

Sportski direktor turnira, Smail Hrnjica nam je potvrdio informaciju da će ovo biti praznik futsala u gradu Bihaću, te da poziva sve ljubitelje futsala da dođu i da uživaju gledajući najbolje futsal haklere.

Od ukupno sedamnaest futsal turnira C-LIGE u 2018. sezoni, “Preminger Futsal CUP 2018” je drugi po redu, na rasporedu od 22.-24.06.2018. godine, a biti će odigran na popularnom “Vojnom” igralištu u centru Bihaća.

Organizacioni odbor turnira ima jasnu strategiju i ciljeve te žele da ovaj prvi futsal spektakl u gradu Bihaću preraste u dugogodišnju tradiciju.

Prijave za prvo izdanje “Preminger Futsal CUP 2018″ su u toku, a sve informacije možete dobiti putem kontakta naše Oficijelne Facebook stranice Preminger Futsal CUP 2018, te na brojeve telefona +387 61 860 246 (Amir Kozlica) i +387 427 501.

Sretno i dobro nam došli!

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri