Connect with us

KMF Leotar

LEOTAR ODIGRAO SERIJU PRIPREMNIH UTAKMICA

KMF Leotar iz Trebinja proteklih dana odigrao je nekoliko prijateljskih utakmica u sklopu priprema za predstojeću premijerligašku sezonu.

KMF Leotar
KMF Leotar

 

U prvom pripremnom meču, Trebinjci su u svojoj dvorani dočekali novoosnovanu crnogorsku ekipu KMF Piramida iz Nikšića, za koju nastupaju brojna poznata imena iz Crne Gore, koja su prethodne sezone nastupala za razne klubove u toj državi.

Meč je završen rezultatom 4:4. Strijelci za domaće bili su Tepavčević 2, Cimirot i Matijašević, dok su za Nikšićane pogodili Damjanović 2, Janjušević, Bojović.

KMF LEOTAR – KMF PIRAMIDA 4:4
Dvorana “Miloš Mrdić”, Trebinje
Strijelci: Tepavčević 2, Cimirot, Matijašević (Leotar), Damjanović 2, Janjušević, Bojović (Piramida)

Samo par dana kasnije, u Trebinju je gostovao stari rival, KMF Cezar iz Budve, a Leotar je slavio sa rutinskih 7:3. Golove za domaće postigli su Savić 2, Vico, Matijašević, Cimirot, Sa. Andrić i Ćorović, dok su se u listu strijelaca za Cezar upisali Mišović 2 i Mugoša.

KMF LEOTAR – KMF CEZAR 7:3
Dvorana “Miloš Mrdić”, Trebinje
Strijelci: Savić 2, Vico, Matijašević, Cimirot, Sa. Andrić, Ćorović (Leotar), Mišović 2, Mugoša (Cezar)

Pet dana kasnije, isti rivali su se ponovo sastali, ali ovoga puta domaćin je bio KMF Cezar iz Budve. Rezultat druge utakmice glasio je 1:1. Za Crnogorce strijelac je bio Mugoša, dok je mrežu domaćih zatresao Nebojša Ćorović, koji se u ovoj seriji prijateljskih utakmica uveliko nametnuo treneru Leotara.

KMF CEZAR – KMF LEOTAR 1:1
Dvorana u Budvi
Strijelci: Mugoša (Cezar), Ćorović (Leotar)

Vrijedi spomenuti da je Leotar učestvovao i na sportsko-humanitarnoj večeri u Ljubinju, koja je organizovana za pomoć Luke Bajata iz tog grada, te su Trebinjci u humanitarnom meču odmjerili snage sa domaćim KMF Ljubinje. Iako je rezultat bio u drugom planu, domaći su slavili sa 8:3.

KMF LJUBINJE – KMF LEOTAR 8:3
Sportska dvorana “Borovik”, Ljubinje

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Leotar