Connect with us

KMF Leotar

Vukanović za 4plus1.ba: Ostajemo pri svom stavu, ne nastavljamo takmičenje u Premijer ligi!

KMF Leotar iz Trebinja definitivno neće nastaviti takmičenje u Premijer futsal ligi BiH, potvrđeno je to još jednom našem portalu.

Mitar Vukanović

Trebinjci su večeras od 19:30h trebali gostovati kod Belog Anđela u meču 13. kola Premijer futsal lige BiH, ali utakmice neće biti.

Kao što smo i pisali ranije, trebinjski klub je istupanje iz takmičenja najavio zvaničnim saopštenjem, a danas će to biti i potvrđeno pošto Leotar nije otputovao na megdan KMF Beli Anđeo.

U razgovoru za naš portal, predsjednik nekadašnjeg šampiona države, Mitar Vukanović, još jednom je potvrdio odluku Uprave ovog kluba.

Ostajemo pri svom stavu, a to je da ne nastavljamo takmičenje u Premijer futsal ligi BiH. Mi smo klub koji ima karakter, a još su nam jednom pokazali neobziljnost jer sudije koje su nas masakrirale sude i ovo kolo. Na nama su vršili represiju i sada je tome kraj. Ovo smo uradili da bi nekom drugom bilo bolje, jer se anarhija nastavlja“, rekao je Vukanović za 4plus1.ba

Dakle, meč između KMF Beli Anđeo i KMF Leotar koji je trebalo da se odigra večeras od 19:30h neće biti odigran.


Pridružite se našoj Viber zajednici i pratite sva dešavanja iz svijeta futsala u BiH i šire klikom na označeno polje ispod.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in KMF Leotar