Connect with us

Turniri

MDM/WWin i Caffe Pink/MNT Mostar u velikom finalu u Nevesinju

U srijedu veče na Kilavcima smo dobili finaliste turnira u malom fudbalu u sklopu 148. “Nevesinjske olimpijade”, koji se igra u organizaciji KMF Nevesinje i pod generalnim sponzorstvom kompanije AdmiralBet BiH.

MDM/WWin

Polufinalna veče donijela je četiri duela. Prvo su na programu bili polufinalni susreti veterana, a nakon toga i polufinalni susreti seniora.

Prva je finale u veteranima izborila ekipa Nevesinjeputevi nakon pobjede nad mostarskim Commerce Engineeringom sa 3:6. Raspoložen u polufinalnom duelu bio je Radivoje Vuković sa četiri postignuta pogotka.

Nevesinjeputevima u finalu na megdan će trebinjska ekipa Zahumlje koja je sa sigurnih 5:0 u polufinalu bila bolja od ekipe Pulja Catering.

Prvo polufinale seniora donijelo je nekoliko sjajnih pogodaka i samo malo neizvijesnosti pošto je ekipa Caffe Pink/Malonogometni turnir Mostar sa neočekivanih i ubjedljivih 7:0 bila bolja od ekipe Kafana Biblioteka/BET Golden za koju su nastupali igrači KMF Nevesinje, kao i Hrkać, Ivanković, Gašpar, Dujmović i Bošković. Emrah Sara Saric se tri puta upisao u strijelce, dok je dva pogotka dodao sjajni Mario Marić. Po jednom su mrežu pogodili i Luka Cvitanović, te Luka Ćorić.

Najviše pažnje gledalaca privukao je posljednji duel, drugo polufinale seniora, u kojem su snage odmjerili MDM/WWin predvođen sjajnim Adnanom Kalajdžićem, Sabahudinom Petakom, Dujom Medakom, Franjom Delićem i drugim, te crnogorski reprezentativci i mljenici publike okupljeni u ekipu Zlatara Rubin iz Nikšića. Sjajno su gosti iz Crne Gore otvorili utakmicu i preko Ratka Boškovića stigli do prednosti. Ipak, do odlaska na odmor MDM/WWin preko Petaka i Kalajdžića dolazi do preokreta. U 24. minutu Kalajdžić povećava na 3:1, a neizvijesnost unosi Lazar Kostić u 30. minutu i smanjuje na 3:2. Do kraja meča presudilo je iskustvo, te je MDM/WWin sa golovima Medaka i još jednom Petaka slavio sa konačnih 5:2 i zakazao finale protiv mostarske ekipe Caffe Pink/MNT Mostar.

Raspored finalne večeri (četvrtak), 10.08.2023.
19:30h, za treće mjesto u seniorima: Zlatara Rubin Nikšić (CG) – Kafana Biblioteka/BET Golden
20:30h, finale veterana: Zahumlje Trebinje – Nevesinjeputevi
21:30h, veliko finale seniora: MDM/WWin – Caffe Pink/MNT Mostar

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri