Connect with us

Turniri

MDM/WWin osvajač olimpijskog turnira u malom fudbalu u Nevesinju

Sinoć je pred prepunim tribinama Sportskog terena “Kilavci” završen turnir u malom fudbalu u sklopu 148. “Nevesinjske olimpijade”, u organizaciji KMF Nevesinje i pod generalnim sponzorstvom kompanije AdmiralBet BiH, a glavna nagrada pripala je ekipi MDM/WWin.

MDM/WWin – osvajač turnira “Nevesinje 2023.” u seniorskoj konkurenciji

U finalnoj večeri na rasporedu su bila tri duela. Krenulo je borbom za treće mjesto u kategoriji seniora, a snage su odmjerili miljenici publike i reprezentativci Crne Gore iz ekipe Zlatara Rubin Nikišić te ekipa Kafana Biblioteka/BET Golden za koju su nastupali prvotimci KMF Nevesinje, a u ranijem dijelu turnira pojačani Hrkaćem, Ivankovićem, Dujmovićem i Gašparom. Crnogorci su pružili još jednu sjajnu partiju u kojoj je nevesinjska publika mogla da uživa. Slavili su sa 4:0 i osvojili nagradu za treće mjesto u iznosu od 500 KM. Dva puta je strijelac bio Goran Davidović, a po jednom Ratko Bošković i Miloš Koprivica.

Zlatara Rubin Nikšić (CG) – 3. mjesto u kategoriji seniora

Uslijedilo je finale veterana i sudar zasigurno dvije najbolje veteranske ekipe u ovom dijelu BiH. Trebinjsko Zahumlje predvođeno Berakom, braćom Andrić, Vicom, Ristićem i ostalim, a na drugoj strani domaći sastav Nevesinjeputevi sa Radovićem, Vukovićem, Pudarom, Radovanovićem i drugim. Viđena je sjajna borba, dosta preokreta, i u posljednjem minutu pobjeda domaćih rezultatom 5:4. Tako je glavna nagrada veterana ostala kod kuće, dok su se Trebinjci morali utješiti drugim mjestom.

Nevesinjeputevi – osvajač turnira “Nevesinje 2023.” u veteranskoj konkurenciji

I onda spektakl večeri, veliko finale seniora. Prvo je sjajan nastup izveo plesni klub Let's Dance a nakon toga su prozivani akteri glavne utakmice turnira. Nakon intoniranja himne Republike Srpske i spektakularnog vatrometa susret je počeo. Prvo poluvrijeme završeno je 1:1. MDM/WWin je u prednost došao golom nezaustavljivog Kalajdžića, dok je Dragan Edi Marić u 18. minutu vratio stvari na početak. U drugom dijelu dosta bolja igra ekipe MDM/WWin. Zahvaljujući dvostrukim strijelcima Medaku i Petaku pobijedili su sa konačnih 5:1 i tako stigli do trofeja za prvo mjesto i novčane nagrade od 5000 KM.

Ekipi Caffe Pink/Malonogometni turnir Mostar za osvojeno drugo mjesto pripao je pehar i novčana nagrada u iznosu od 1500 KM.

Caffe Pink/MNT Turnir Mostar – 2. mjesto na turniru “Nevesinje 2023.” u kategoriji seniora

Za najboljeg igrača u kategoriji seniora proglašen je Sabahudin Petak iz pobjedničke ekipe, dok je njegov saigrač Adnan Kalajdžić sa 11 postignutih golova dobio nagradu za najboljeg strijelca turnira. Nagrada za najboljeg golmana otišla je u ruke Goran Marušića, takođe iz ekipe MDM/WWin, koji je odigrao još jedan sjajan turnir i pokazao veliki kvalitet.

U veteranima je za najboljeg igrača proglašen Radivoje Vuković iz Nevesinjeputeva, dok je najbolji golman Dušan Berak iz ekipe Zahumlje Trebinje.

Bilo je zaista spektakularno sinoć u Nevesinju. Naš portal bio je medijski pokrovitelj turnira.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Turniri