Donosimo popis pozvanih igrača za ovo okupljanje, koje je ujedno i početak priprema za Europsko U-19 prvenstvo 2019. godine. Izbornik Marinko Mavrović odlučio se za navedenih 14 igrača, a okosnicu momčadi čine mladići iz Split Tommyja.

HNS

NIKOLA ČIZMIĆ (Split Tommy)
FILIP RADAJ (Crnica)
DUJE DRAGUN (Aurelia)
DOMINIK CVIŠIĆ (Futsal Dinamo)
ANTONIO PAPAC (Gimka Zagreb)
TOMISLAV DEGAČ (Novi Marof)
DOMINIK MASTEN (Novi Marof)
FILIP PETRUŠIĆ (Osijek Kelme)
JOSIP JURLINA (Split Tommy)
VICKO RADIĆ (Split Tommy)
TONI RENDIĆ (Split Tommy)
BOŽO SUČIĆ (Split Tommy)
ANDRO ZARAČ (Square)
FRAN VUKELIĆ (Futsal Dinamo) – upitan zbog ozljede
STRUČNI STOŽER
Marinko Mavrović – izbornik 
Marin Smoje – trener
Hans Matić – trener vratara
Šimun Starčević – fizioterapeut
Branko Šilović – doktor
Dario Žgrablić – tajnik

 

Prenosimo i službenu izjavu izbornika Marinka Mavrovića:

Za dvije utakmice s reprezentacijom Makedonije izabrani su igrači koji su u tekućoj sezoni prošli kampove HNS-a, a većina je ostavila odličan dojam u kvalifikacijama za OI mladih.
Kriteriji pozivanja su, osim kvalitete igrača, prije svega taktička obučenost igrača u klubovima i igrači koji treniraju kroz cijelu godinu u svojim klubovima i već imaju određenu zadovoljavajuću minutažu u seniorskim sastavima.
Nakon završnice kadetskog i juniorskog prvenstva Hrvatske u malom nogometu i kampa HNS-a, proširit će se kadar te ćemo imati potpuni uvid u kandidate.
Na ovo okupljanje nisu pozvani i neki igrači koji su jako bitni seniorskim sastavima I. HMNL  jer se prvenstvo ne prekida.
Dakle, prednost će uvijek imati kvalitetni igrači te oni kojima su klubovi osigurali stalni napredak i cjelogodišnji kvalitetni rad u klubu .
Svjestan sam da nekoliko malonogometnih klubova ima dobre rezultate s igračima velikog nogometa, međutim isti ne participiraju kroz cijelu godinu u “našem” sportu te ne mogu biti konkurentni na visokoj taktičkoj razini radi manjka futsal treninga, što se primijetilo na svim kampovima HNS-a koji su do sada održani.
Koristim prigodu da zahvalim na suradnji svima koji su i koji rade na usavršavanju reprezentativnih kandidata kako u kampovima HNS-a , tako i na stručnoj 
pomoći pri praćenju igrača i taktičkoj razini klubova i struke kroz kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u futsalu, a koje je još uvijek u tijeku.